Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Tukaş Bakliyat Haşlamalar şimdi de cam ambalajlarda 

50 yıllık ustalığıyla sebze ve meyveleri özenle işleyip, sofralara sağlıklı ve lezzetli ürünler olarak sunan Tukaş’ın haşlanmış nohut, kuru fasulye ve barbunya ürünleri, iç pazarda ilk kez Tukaş tarafından cam ambalajlarda tüketicilere sunuluyor. Tukaş’ın bu ürünleri, bakliyatlar ile kısa sürede besin değeri yüksek yemekler hazırlamak isteyen tüketicilerin tercihi olacak.

Türk mutfağında özel bir yeri olan bakliyatlar, yüksek besin değeri ile dengeli ve sağlıklı beslenme için önemlidir ve sofraların vazgeçilmezidir.

Tüketicilere “doğal ve sağlıklı yemekler” pişirebilme garantisi veren Tukaş; bakliyat haşlama ürünleriyle sofralarında besleyici yemeklere yer vermeye özen gösterenlere ve ev yapımı lezzet arayışında olanlara pratik bir çözüm sunuyor. Tukaş, pişirilmeden önce saatlerce suda bekletilmesi gereken kuru fasulye, nohut ve barbunyayı açıldıktan sonra yalnızca on dakika pişirilerek tüketilebilecek yapıda üretiyor.

Bakliyatlar, iç pazarda ilk kez cam kavanozlarda tüketicilere sunuluyor

“Bakliyat haşlamalar” grubunda kuru fasulye, nohut ve barbunya üreten Tukaş, bu ürünleri 830 gr’lik teneke ambalajlardan sonra şimdi de 450 gr’lık cam kavanozlarda satışa sunuyor. “Bakliyat haşlamalar” iç pazarda ilk kez Tukaş tarafından cam ambalajlarda üretiliyor.


Tukaş’ın katkısız ve doğal olarak üretilen haşlanmış kuru fasulye, barbunya ve nohut ürünleriyle birlikte çok kısa sürede lezzetli yemekler hazırlanabileceği gibi salatalara ve çorbalara eklenip, lezzet ve içerik açısından zengin aparatifler de hazırlanabilir.

Ekleme Tarihi
20.07.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Tukaş Bakliyat Haşlamalar şimdi de cam ambalajlarda, kuru bakliyat, konserve, haşlanmış nohut, kuru fasulye, barbunya
Link: Tukaş Bakliyat Haşlamalar şimdi de cam ambalajlarda




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız