Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Pınar, alt markalarına odaklandı

Bu yıl için temkinli iyimserlik beklentisinde olan Pınar, yeni lansmanları planlanan Aç Bitir markasının ürün gamını genişleterek, burada daha da büyümeyi hedefliyor.


İZMİR - Bu yıl özellikle alt markalarını destekleme ve yeni alt markalar yaratma üzerine odaklanacak olan Pınar, şarküteride Şölen ve Gurme alt markalarına iletişim yatırımı yaparken, dondurulmuş hazır yemekler kategorisinde de payını arttırmak ve kategoriyi büyütmek üzere iletişim faaliyetleri planlıyor.

Firmada hedef; faaliyet gösterilen tüm kategorilerde liderliği pekiştirerek, sürdürme olarak belirlendi. Pınar Et kurulduğu 1985 yılından itibaren ambalajlı et sektörünün lider aktörleri arasında yer alıyor. Pınar Et’in başarısının ardında tüketicinin markaya duyduğu güven öne çıkıyor. Bunun dışında Pınar Et’in bütün hizmet ve ürün süreçlerinin kaynağında tüketici ihtiyaçları ve memnuniyetinin yatması da başarıyı perçinliyor. Farklı tüketici ihtiyaç ve taleplerini takip ederek bu ihtiyaçlara uygun çözümler sunan firma, yeni ürünlerle de tüketici ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Pınar, özellikle bu yıl alt markalarını destekleme ve yeni alt markalar yaratma üzerine odaklanacak. Şarküteride Şölen ve Gurme alt markalarına iletişim yatırımı yapan firma, dondurulmuş hazır yemekler kategorisinde de payını arttırmak ve kategoriyi büyütmek üzere iletişim faaliyetleri planlıyor. Bu yıl için yeni lansmanlarını da planlayan Pınar, Aç Bitir markasının ürün gamını genişleterek, burada daha da büyümeyi hedefliyor. Pınar ayrıca köfte ve pizza çeşitlerini genişletecek ve ev dışı tüketim kanalına da ihtiyaçları gözeterek, yeni ürünler sunacak.

Orta ve uzun vadede planları doğrultusunda, halihazırda bulunduğu kategorilerde ürün çeşitliliğini arttıran ve yenileyen Pınar Et, bunu yaparken de tüketici ihtiyaç ve isteklerine en iyi ve uygun şekilde cevap vermeyi hedefliyor. Firma, özellikle tüketim ve kullanımı kolaylaştıran ürünlere önem veriyor.

Sadece ürünün kendisi değil, ürünün paketini de bu doğrultuda tasarlamaya çalışan firma, ayrıca mümkün olduğu kadar değişik damak tatlarına da hitap etmek konusunda yatırım yapıyor. Bunun için Ar-Ge faaliyetlerine ağırlık veren firma, aptığı pazar ve tüketici araştırmalarında da bu konuya önem veriyor. Bunların dışında yeni kategoriler konusunda da araştırmaları ve incelemeleri devam eden Pınar, bu konudaki yatırımlarını zaman ve değerlendirmeler paralelinde şekillendirecek.

Pınar’dan yapılan açıklamada, et sektörünün genel olarak incelendiğinde kaliteli ve güvenilir üretimin, tüketici için gıda sektöründeki öneminin giderek arttığının görüldüğü belirtildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sektörün gelişimi için herkese görevler düşüyor. Pınar olarak tüketiciye en kaliteli ve güvenilir ürünü sunma misyonumuzu her zaman sürdüreceğiz.

Sektördeki denetimlerin daha da artması ve daha gelişmiş yöntemlerin kullanılması da sektördeki güvenin artmasına ve gelişmesine katkıda bulunacaktır. Sektörümüzün önümüzdeki dönemde nüfus artışına paralel olarak büyümesini bekliyoruz. Özellikle Türk halkının protein ihtiyacını karşılayan ve onlara leziz et ürünleri sunan markalar ile pazarın sağlıklı bir gelişim içinde olacağını öngörüyoruz.”








kobiden.com

Ekleme Tarihi
28.07.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Pınar, alt markalarına odaklandı, iş geliştirme, gıda tarım,
Link: Pınar, alt markalarına odaklandı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız