Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 21 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Erkunt Traktör’ün Ramazan Sohbetleri Sakarya’da Devam Ediyor 

ERKUNT TRAKTÖR’ÜN RAMAZAN SOHBETLERİ SAKARYA’DA DEVAM EDİYOR

Ramazan Sohbetleri ve Geleneksel Bakım Günleri ile her yıl binlerce çiftçiyle bir araya gelerek onların görüş ve beklentilerini dinleyen Erkunt Traktör, Ramazan Sohbetleri’ne 6-8 Ağustos tarihleri arasında Sakarya’da devam ediyor. Erkunt Traktör Satış ile Satış Sonrası Hizmetler ekiplerinin çiftçilerle bir araya geleceği etkinlikte çiftçiler verimli traktör kullanımı hakkında bilgilendirilecek.


Türkiye’nin ilk ve tek 3 yıl garantili traktörünün üreticisi Erkunt’un geleneksel hale gelen ve Türkiye çapında sürdürülen Ramazan Sohbetleri, 6-8 Ağustos tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak. Erkunt Traktör Satış ile Satış Sonrası Hizmetler ekiplerinin çiftçilerle bir araya geleceği etkinlikte çiftçiler verimli traktör kullanımı hakkında bilgilendirilecek.

Kuruldukları günden bu yana düzenli olarak Türkiye’yi dolaştıklarının ve her Ramazan’da çiftçiler ile bir araya geldiklerinin altını çizen Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdürü Tolga Saylan; “Çiftçiyi dinlemek ve bilgilendirmek için sürekli çalışan ve daima ‘önce müşteri memnuniyeti’ diyen ekibimiz, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı boyunca çiftçilerle birlikte olacak. Erkunt Traktör Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ekiplerimiz, bölge yetkili satıcı ve servislerimizin de katılacağı toplantılar ile çiftçilerimizi hem doğru traktör kullanımı hakkında bilgilendirecek, hem de traktör kullanımını tarlada uygulamalı olarak gösterecekler” dedi.

Çiftçilerle devamlı bir araya gelmenin şirkete olan katkılarına da değinen Saylan, “Böylece çiftçilerimizden aldığımız her geri bildirim ve her yorumu, yeni modellerimizi geliştirmede anahtar bilgiler olarak kullanma şansına sahip oluyoruz. Yeni modellerimiz tarlalarda yerini aldığında çiftçimizin kendi önerisinin hayata geçtiğini görmesi, hem onlar hem bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Bu yıl yaptığımız Ramazan Sohbetleri’nde de asıl amacımız çiftçilerimizin önerilerini almak ve sonrasında değerlendirmek. Sakarya’da yaptığımız Ramazan Sohbetleri’nde tüm Sakaryalı çiftçi dostlarımızı yanımızda görmeyi ümit ediyorum” diye bilgi verdi.

Ramazan sohbetlerinin düzenleneceği adres bilgisi

6 Ağustos 2012

Adapazarı

Aşırlar Köyü
Örentepe Köyü
Kardaflı Köyü
7 Ağustos 2012

Kaynarca

Merkez
Kızılcaali
Gölkent
8 Ağustos 2012

Kandıra

Araman
Süllü Köyü
Balcı Köyü

Ekleme Tarihi
07.08.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Erkunt Traktör, Ramazan Sohbetleri, Sakarya, Devam Ediyor
Link: Erkunt Traktör’ün Ramazan Sohbetleri Sakarya’da Devam Ediyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız