Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 21 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

'Başak Traktör’ü sektöründe ilk sıralara getirmeyi planlıyoruz'
 
GAZİANTEP - Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu, bir süre önce Sanko bünyesine katılan Başak Traktör’ü yeniden yapılandıracaklarını belirtti. Konukoğlu, “Başak Traktör’ü, aynı adı gibi tarlalarda, bahçelerde başaklar açarak, sektöründe Türkiye’de ilk sıralara getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Sami Konukoğlu, yaptığı açıklamada, sektöre yabancı olmadıklarını ve yıllardır başarıyla üretim yaptıkları iş makineleri dolayısıyla, makine sektörünün içerisinde olduklarını kaydetti. Konukoğlu, şunları söyledi: “Gaziantep’te 42 bin metrekare kapalı alanda kurduğumuz ultra modern tesislerimizde, MST markası ile ürettiğimiz beko loderler, yurt içinde ve yurt dışında tercih edilen ve pazar payı hızla artan iş makinesi haline gelmiştir. Yine Gaziantep tesislerimizde, Türkiye’deki ilk ve tek teleskopik forklifti üreterek, önemli bir başarıya imza atıyoruz. Sanko olarak bulunduğumuz sektörlerde Türkiye genelinde ilk sıralarda yer almayı hedefliyoruz. Bu anlayışla Başak Traktör’ün de aynı adı gibi tarlalarda bahçelerde başaklar açarak Türkiye’de İlk sıralarda yer almasını öncelikli hedef olarak belirlediğimizi bilmenizi istiyorum. Ar-Ge çalışmaları ile adeta kaynaştığınız mevcut ürünleri geliştireceğimiz gibi, yeni ürünleri sizler aracılığı ile Türk çiftçisinin hizmetine sunacağız. Geçmişte Türkiye’de tarımda makineleşmenin lokomotifliğini üstlenen Başak Traktör, yaklaşık bir asırdan beri olduğu gibi, Türk çiftçisinin yanında olmaya devam edecektir.”

'Kadromuz, yani sizler, deneyimimiz, iddiamız ve gücümüz var' diyen Konukoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Sanayileşmenin sembolü haline gelen Sanko isminin vereceği güvenle hedeflerimize ulaşacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bir asrı aşan geçmişimiz, geçmişi bir asra dayanan Başak Traktör’ü hedeflediğimiz noktaya taşıyacaktır. Kendimize, size ve ürünümüze güveniyoruz. Sizlerin de güveni ile başarıya ulaşmak hiç de zor olmayacaktır. Çalışacağız, başaracağız ve üreteceğiz. Sizlerden alacağımız destekle Başak Traktör, tarlaların ve bahçelerin başak vermesini, bereketlenmesini sağlayacaktır.”(CİHAN)

Ekleme Tarihi
14.08.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Başak Traktör,Sanko Holding
Link: 'Başak Traktör’ü sektöründe ilk sıralara getirmeyi planlıyoruz'




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız