Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 05 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Berna Laçin, Fairy Lokma Şenliği, 16 Ağustos, İstanbul, 

Berna Laçin’in katılımı ile gerçekleşecek “Fairy Lokma Şenliği” 16 Ağustos’ta İstanbul’da

Ramazan’da Lokma Şenlikleri kapsamında Türkiye’yi dolaşan Fairy karavanı, bugüne kadar 153 bin kişiye yaklaşık 3 ton lokma dağıttığı turunu İstanbul’da tamamlıyor. Fairy, Berna Laçin tarafından dağıtılacak olan, Ramazan’a özel hazırlanan leziz lokmaların piştiği dev tavanın yağını tek başına çıkarabileceğini gösterecek. Şeflerin Düellosu programının jüri üyelerinin de katılımı ile gerçekleşecek şenlikte misafirleri sürpriz yarışmalar ve şovlar bekliyor


Geçtiğimiz yıllarda düzenlediği geleneksel yemek şenliklerine Kuru Fasulye, Hamsi Tava ve Kavurma Şenliklerinin ardından “Lokma Şenliği” ile devam eden Fairy, şenliğin son durağında İstanbul’daki tüketicilerle buluşuyor. Ramazan’da sofralar şenlenir, en zorlu bulaşıklar Fairy ile temizlenir” sloganı ile düzenlenen Fairy Lokma Şenliği, İzmir, Denizli, Bursa, Ankara, Gaziantep, Konya ve Trabzon’un ardından son olarak 16 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de İstinye Eski Tersane Alanı’nda tüketiciler ile buluşacak. 2 yıl önce Türkiye pazarına giren ve Türk tüketicilerden tam not alan Fairy, 3 ton lokmanın pişirildiği 2.2 metre çapındaki dev tavanın yağını tek başına çıkarırken, iftar sofralarının zorlu bulaşıklarını hem elde yıkama hem de makinede Fairy’e emanet edebileceklerini katılımcılara gösterecek.

Katılımcılar, Fairy’nin reklam yüzü Berna Laçin’in Şeflerin Düellosu yarışmasının jüri üyeleri ile ramazan sofraları hakkında sıcak sohbeti ve lokma ustasının şovları ile eğlenceli bir akşam yaşayacaklar. Berna Laçin’in sunacağı sürpriz yarışmalar ile renklenecek olan şenlik alanında yemek yazarı ve deneyimli aşçı Gülhan Kara lokma yapımında dikkat edilmesi gereken ipuçlarını katılımcılarla paylaşacak.

Ekleme Tarihi
15.08.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Berna Laçin, Fairy Lokma Şenliği, 16 Ağustos, İstanbul,
Link: Berna Laçin’in katılımı ile gerçekleşecek Fairy Lokma Şenliği 16 Ağustos’ta İstanbul’da




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız