Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Kayaboğazı Barajı'na 45 Bin Pullu Sazan Bırakıldı

KÜTAHYA (İHA) - Tavşanlı’da Kayaboğazı Barajı’na 45 bin pullu sazan yavrusu bırakıldı. İzmir’den getirilen balıklar, düzenlenen törenle Kayaboğazı Barajı’na aktarıldı.


Programda konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, “Kayaboğazı Barajımıza bugün itibariyle 45 bin tatlı su sazanı salmış bulunmaktayız. Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar bir proje ile bize başvurdu. Biz de bu proje üzerinde çalışmalara başladık. İlk önce Tarım Bakanlığı ile temasa geçtik ve bir yol haritası çizdik. Devlet Su İşleri ile irtibata geçtik. Türkiye’de kısıtlı sayıda bir atım gerçekleşebilirken, Kayaboğazı Barajı’nın da bundan pay almasını sağlayan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu organizasyon sivil toplum kuruluşlarının bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarının en güzel göstergesidir. Bizim işbirliği ve sinerji dediğimiz olay da budur” dedi.

AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Bu çalışmanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Vekilimiz Vural Kavuncu’ya, DSİ Müdürlüğümüze, İlçe Tarım Müdürlüğümüze, Ziraat Odası Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Atılan bu balıklar bölgemize hayır getirsin” diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar, bırakılan balıklar nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, yetkililere teşekkür etti. Programa AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, DSİ Kütahya İl Müdürü ve yetkilileri, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş ve İl Genel Meclisi üyeleri de katıldı.

Ekleme Tarihi
23.08.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Kayaboğazı Barajı'na 45 Bin Pullu Sazan Bırakıldı, gıda tarım
Link: Kayaboğazı Barajı'na 45 Bin Pullu Sazan Bırakıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız