Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Azra Akın Pepsi Reklamında Garson Oldu 

Azra Akın Pepsi Reklamında Garson Oldu!

Azra Akın’ı Pepsi’nin yeni reklam filmi için bambaşka bir karakterle ekranlarda göreceksiniz. Önceki reklam filminde bir garsonla birlikte izlediğimiz Azra Akın bu kez kendisi garson rolünü oynuyor.


Pepsi’nin yepyeni reklam filminde garson olarak izleyeceğimiz Azra Akın kendisine adeta “dünyanın en güzel garsonu” dedirtecek. Yönetmenliğini Umut Aral’ın yaptığı, Pepsi’nin yeni reklam filminin çekimleri Kilyos Solar Beach’te gece geç saatlere kadar sürdü.
 
 
Uzun süren çekimlere ve setin ağır şartlarına bir hayli alışık olan Azra Akın, pozitif enerjisi ve çalışkanlığıyla temposunu bir an olsun düşürmedi. Rolü gereği güzel bir garsonu canlandıran Akın, masalara servis yaptı ve bardak silip kuruladı. Pepsi’nin yeni kampanyasının anlatıldığı reklam filminde üç kafadar genç kontörsüzlükten yakınırken, Azra Akın’ın servis ettiği Pepsi ile masanın keyfi yerine gelecek.

Pepsi Kampanyası 30 Eylül’e kadar uzadı!

Azra Akın, Pepsi’nin günlük 12.00-18.00 saatleri arasında istediğin kadar konuş kampanyasının yeni reklam filminin çekimlerini başarıyla tamamladı. Pepsi’nin Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak 3 operatörden 12.00-18.00 saatleri arasında istediğin kadar konuş kampanyası ile muhabbete doyuracak. 2,5 litrelik Pepsi, Yedigün Portakal, Yedigün Mandalina, Yedigün Kan Portakalı kapakları altındaki şifreyi sms ile 5757’ye 3 operatörden yollayan tüm tüketiciler sevdikleriyle doyasıya konuşabilecekler.

Ekleme Tarihi
24.08.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Azra Akın, Pepsi, Reklam, Garson,
Link: Azra Akın Pepsi Reklamında Garson Oldu!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız