Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Alaşehir'de En Güzel Üzüm Seçildi

MANİSA (İHA) - Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü etkinlikleri kapsamında üreticiler arasında "En Güzel Üzüm“ yarışması düzenlendi.


Alaşehir Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Çamlık Aile Parkı’nda düzenlenen yarışmada 4 nolu kasa ile yarışmaya katılan Çeşne köyünden Halil İbrahim Arık birinci oldu.

Yarışmaya 37 üretici katıldı. Üzüm yarışması etkinliklerine Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, MHP milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Coşkun, Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Necat Kara, Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ve vatandaşlar katıldı.

Birinci olan Halil İbrahim Arık’a ödülünü Kaymakam Kemal İnan verdi. Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Üzümler hepsi birbirinden güzel. Bu da üreticilerimizin ne kadar bilinçli üretim yaptıklarını göstermektedir. Dünya çapında söz sahibi olan Sultaniye üzümümüzde kalite ve sağlık ön planda tutulmaktadır.

Dileğimiz üreticilerimizin ürünlerini en iyi şekilde pazarlayabilmeleridir." dedi. Yarışma sonucunda birinciye 3 çeyrek, ikinciye 2 çeyrek ve diğer yarışmacılara birer çeyrek altın hediye edilirken tüm yarışmacılara zirai ilaç verildi.

Ekleme Tarihi
06.09.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Alaşehir, En Güzel Üzüm, gıda, tarım, ziraat
Link: Alaşehir'de En Güzel Üzüm Seçildi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız