Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Çevik, bakliyatta bölgesel marka oldu

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla bakliyat sektöründe önemli bir marka haline gelen Çevik Ticaret, gelecekte yeni yatırımlar planlıyor.

SAKARYA - Gıda sektöründeki faaliyetlerine 1957 yılında başlayan Çevik Ticaret, istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Son yıllarda yaptığı yatırımlarla bakliyat sektöründe önemli bir marka haline gelen Çevik Ticaret, gelecekte yeni yatırımlar planlıyor.

Çevik Ticaret ortaklarından Ömer Çevik, Gebze’den Bolu’ya kadar olan bir alanda ulaştıkları güçlü pazar altyapısını sürdürülebilir hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Gıda sektöründeki faaliyetlerinin 1957 yılında pastane işi ile başladığına dikkat çeken Ömer Çevik, “Gıda sektöründeki 55 yıllık geçmişe sahip olan firmamız, 1975 yılında şirketleşerek, gıda sektöründe bugünkü faaliyetlerine daha kurumsal bir yapı ile devam ediyor.

55 yıllık süre içinde gücünü koruyan firmalar arasında yer alarak, sektördeki hızlı değişime ayak uyduran firmamız, istikrarlı büyümesini önümüzdeki dönemlerde de sürdürecek. İşletmemizin idari merkezi Adapazarı'nda bulunuyor. Adapazarı'nda ve İzmit'te toplam üç şubemiz, 50’ye yakın çalışanımız, 10 taşıyıcı ve 20’nin üzerinde servis aracı ile 2 bin 250 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 4 bin 500 metrekare alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Gıda sektöründe ileriyi gören bakış açıları sayesinde Çevik markalı ürünleri ile birçok market standında yer aldıklarını ifade eden Ömer Çevik, benimsedikleri kalite politikası ile uzun vadede bir büyüme hedeflediklerini belirterek şöyle devam etti:

“İşletmemizin ürün portföyünde Billur Tuz, Binboğa Bal, Ofçay, Colgate-Palmolive, Olin, Barilla Gıda (Filiz), Söke Un, Marmara Birlik Zeytin, Tamek, Eczacıbaşı-Girişim Pazarlama gibi Türkiye ve dünya çapında isim yapmış firmaların distribütörlüklerinin yanı sıra kendi üretimini yaptığımız ve çeşitli gramajlarda Çevik markası ile paketlediğimiz bakliyat çeşitleri ve nişasta grubu bulunuyor. Son yıllarda yaptığımız çalışma ve yatırımlarla hedeflediğimiz istikrarlı büyümeyi gelecekte de sürdürmek istiyoruz. Bu başarımızı ve büyümemizi gelecekte yapmayı planladığımız yeni paketleme yatırımı ile sürdürmeyi planlıyoruz. Çevik Ticaret olarak gıda sektöründe kazandığımız güveni kalıcı hale getirmeyi hedefliyoruz.”






kobiden.com

Ekleme Tarihi
14.09.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Çevik, bakliyat, marka, gıda
Link: Çevik, bakliyatta bölgesel marka oldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız