Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

GÜBRETAŞ Eğitim Bursu başvuruları başladı

60’ıncı yaşını kutlayan ve sosyal sorumluluk algısıyla sektörde eğitime verdiği önem ile dikkat çeken GÜBRETAŞ’ın, başarılı ziraat fakültesi öğrencilerine 4 yıl boyunca karşılıksız olarak verdiği eğitim bursuna başvurular başladı.


Sosyal sorumluluk algısıyla eğitime verdiği önem ile dikkat çeken GÜBRETAŞ tarafından sektörde insan kalitesini arttırmak için ziraat fakültelerine teşvik etmek amacıyla 2007 yılından bu yana verilmekte olan GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’na başvurular 10 Eylül’de başladı.

Son yıllardaki istikrarlı yükselişiyle sektörde 60. yılına ulaşan GÜBRETAŞ, Türk tarımının geleceği için ziraat fakültelerinde eğitim görüp ekonomik desteğe ihtiyacı olan belli sayıda çiftçi çocuğuna birinci sınıftan başlayarak 4 yıl boyunca karşılıksız eğitim bursu veriyor.

9 ay boyunca aylık 225 TL’lik “GÜBRETAŞ Eğitim Bursu” desteğinden yararlanmak isteyen ziraat fakültesini bu yıl kazanan öğrenciler, 12 Ekim’e kadar GÜBRETAŞ’ın internet sayfası (www.gubretas.com.tr) üzerinden başvuruda bulunabilecek

Başvurularda sadece çiftçi çocuğu olmak ve ziraat fakültesinin Bahçe Bitkileri, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümlerinden herhangi birinin 1. sınıfına bu yıl kayıt yaptırma şartları aranıyor.

Bu yıl itibariyle 100’den fazla üniversite öğrencisinin yararlanacağı burs başvuruları 12 Ekim 2012’de sona ererken, kazananların isimleri 16 Kasım 2012 tarihinde yine şirketin internet adresinden açıklanacak.
 
GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, “Eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projeleri arasında eğitim bursu çalışmasına özel bir önem veriyoruz. Ülkemizdeki tarım sektörünün geleceğinin, yetişecek ziraat mühendislerinin niteliğiyle paralel olduğuna inanıyoruz ve bu nedenle ziraat fakültelerindeki öğrencilere destek olmaya çalışıyoruz. Bu öğrencilere sadece burs vermekle kalmıyor, gelişimleri için çeşitli etkinliklerle de buluşturuyoruz” dedi.

Ekleme Tarihi
15.09.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: gübretaş, burs, ziraat fakültesi, eğitim, karşılıksız burs, gıda, tarım, ziraat
Link: GÜBRETAŞ Eğitim Bursu başvuruları başladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız