Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 05 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Seyyarfile.Com'dan 1. Yıla Özel %50 İndirim Kampanyası!


Doğal ve taze ürün arayışındaki şehirli 5 arkadaşın ortak girişimiyle kurulan Seyyarfile.com, kuruluş yıldönümünü çok özel bir kampanya ile kutluyor


Sebzeleri, meyveleri ve yöresel köy ürünlerini en doğal halleriyle, mevsiminde taze olarak tüketmek isteyenlerin internetteki adresi Seyyarfile.com, 1. Yaşını çok özel bir kampanya ile kutluyor. "Şehirdeki evinizin köydeki bahçesi" sloganıyla geçtiğimiz yıl Eylül ayında yayına başlayan site, kullanıcılarını da kuruluş yıldönümü coşkusuna dahil etmek amacıyla, 28 Eylül - 05 Ekim tarihleri arasında tüm ürünlerini %50 indirimli olarak sunuyor. Üstelik yeni başlayan uygulama ile tutarı ne olursa olsun Seyyarfile.com'dan verilecek siparişlerde, müşterilerden kargo ücreti de alınmıyor.

Köylerde yetiştirilen taze sebze ve meyveden kuru gıdaya, süt ürünlerinden yumurta ve zeytine, baharatlardan bitkisel çaylara ve yöresel gıdalara kadar yüzlerce çeşit ürünü, sofralara taşıyan Seyyarfile.com 1. Yaşını özel bir kampanya ile kutluyor. Kullanıcılarına, doğal köy ürünlerine, taze ve mevsiminde sebze meyveye hiç vakit kaybetmeden, uzun alışveriş listeleriyle uğraşmadan oturdukları yerden, makul fiyatlarla ulaşma imkanı veren site, düzenlediği yıldönümü kampanyası ile 28 Eylül – 05 Ekim haftası boyunca tüm alışverişlerde %50 indirim fırsatı sunuyor.

Ege Bölgesi'nin uzun yaşamıyla ünlü ilçesi Nazilli'deki yerel üreticilerce dalından yeni koparılmış, topraktan yeni sökülmüş mevsimindeki sebze ve meyveler Seyyarfile.com ile Türkiye'nin her yerine ulaşıyor. Ayrıca sitede, Yenipazarlı ev hanımlarının doğal yollardan hazırladığı süt ürünleri, köy yumurtası, çeşitli baharatlar, reçeller, pekmez, köy ekmeği, zeytin, baklagiller, salça, tarhana ve erişte gibi onlarca farklı köy ürünü de bir arada yer alıyor.

Yerel üreticisinden alındığı için ürünleri makul fiyatlarla satışa sunabilen Seyyarfile.com'da, ayrıca Çocuk Filesi, Kahvaltı Filesi, Yöresel Türk Mutfağı Filesi, Haftanın ve Ayın Filesi gibi avantajlı alışveriş fileleri de yer alıyor. Yeni başlayan uygulama ile hangi tutarda olursa olursun Türkiye'nin her yerine tüm siparişler kargo ücreti alınmadan gönderiliyor.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
26.09.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Seyyarfile.Com, yüzde 50 İndirim, Kampanya,
Link: Seyyarfile.Com'dan 1. Yıla Özel %50 İndirim Kampanyası!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız