Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Bizden, Saray serisi ürünlerini pazara sundu

2007 yılından bu yana ‘saraylara layık’ sloganıyla Saray serisi ürünleriyle sektördeki faaliyetlerini hızlandıran firma, aylık ortalama 900 ton pirinç üretiyor.


BURSA - Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 15 bin metrekarelik modern üretim tesisinde baldo pirinç çeşidinin üretimi ile pirinç sektörüne dahil olan Seçkin Onur, müşterilerine Bizden markasıyla 13 çeşit ürün sunuyor.

Toplam 17 ilde faaliyet gösteren Seçkin Onur, Bursa dışında Eskişehir, Balıkesir, İzmit, Afyon, Düzce, Çanakkale, Antalya başta olmak üzere Batı Anadolu, Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgesi’ne çalışıyor. 2007 yılından bu yana ‘saraylara layık’ sloganıyla Saray serisi ürünleriyle sektördeki faaliyetlerini hızlandıran firma, aylık ortalama 900 ton pirinç üretiyor.

Yıllık 11 bin ton pirinç üretim kapasitesine sahip olduklarının söyleyen Seçkin Onur Genel Müdür Yardımcısı Aytuğ Onur, perakende sektöründe özellikle bakliyat ve gıda ürünleri satışlarında belirgin bir durgunluk bulunmasına karşın 2012’nin ilk yarısında satış ve ciro hedeflerini yakaladıklarını belirtti.

Özellikle hava şartlarının bu yıl çok olumlu gitmesi ve rekoltenin nerdeyse tüm bakliyatta yüksek beklenmesi ile bakliyat fiyatlarının stabil kaldığını ifade eden Onur, “13 farklı ambalaj çeşidi ile ürünlerimizi tüketiciyle buluşturuyoruz. Yerli olarak Baldo ve Osmancık çeşitlerimizin yanı sıra dünyanın Amerika dahil çok çeşitli ülkelerinden getirdiğimiz en kaliteli pirinçlerini paketliyoruz” şeklinde konuştu. Onur, ilk üretimine 2007 yılında başladıkları Saray serisinde çok iddialı olduklarını vurguladı.

Depolara 200 bin TL’lik yatırım

Aytuğ Onur, yüksek girdi fiyatlarından dolayı uluslararası piyasalarda rekabetçi olmaları nedeniyle mevcut durumda pirinç ihracatı yapmadıklarını ifade ederek, “Yatırımlarımız sağladığımız hizmetlerin kalitesini ve niteliğini arttırıcı, bir yandan da verimlilik ve maliyetler konusunda bize artı bir rekabet gücü sağlayacak alt yapı yatırımları olarak devam ediyor” dedi.

Teknoloji alanında yaptığı yeniliklerle de elektronik distribütör olma konusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Onur, geçen yıl yeniledikleri depo otomasyon sisteminin firma açısından önemli bir yatırım olduğunu söyledi. Onur, öncelikli hedeflerinin kağıdı neredeyse hiç kullanmayan bir firma olmak olduğunu vurgulayarak, 200 bin TL’lik bir yatırımla tüm depolarda yeni bir yazılım kullanmaya başladıklarını belirtti.






kobiden.com

Ekleme Tarihi
02.10.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Bizden, Saray serisi ürünlerini pazara sundu, pirinç, saray serisi
Link: Bizden, Saray serisi ürünlerini pazara sundu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız