Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Öğrenciler ‘Süt Bar’da Eğitime Başladı 

Karacabey Meslek Yüksek Okulu’nda 2012-2013 Eğitim Ve Öğretim Yılı Başladı

BURSA (İHA) - Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu (KMYO), 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını "sütlü kokteyl"le açtı.


Sütaş’ın desteklediği KMYO Süt Topluluğu öncülüğünde geleneksel hale gelen “açılış kokteyli”ne ilgi büyük oldu. Belediye Başkanı Ergün Koç, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Jandarma Komutanı Kerem Salkal, Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel ve KMYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Ak’ın katıldığı kokteylde öğretim üyeleri, okul personeli ve çok sayıda öğrenci hazır bulundu.

KMYO Süt Topluluğu Başkanı Çiğdem Tekayaklı, 2008-2009 döneminde 35 öğrenciyle başladıklarını, şu anda mezun olan öğrencilerle birlikte 180 kişiye ulaştıklarını söyledi.
KMYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Ak da, eğitim ve öğretimde kaliteyi sürekli arttırmayı hedeflediklerini belirti. Okula yeni gelen öğrencilere ‘Hoşgeldiniz’ diyen Müdür Ak, “Yeni öğrencilerimiz için her yıl düzenlediğimiz açılış kokteyli ile onların okula ısınmalarını arzuluyoruz. 1995 yılında kurulan Karacabey Meslek Yüksek Okulu, 6 bölüm ve 11 programda bin 187 öğrenci ile eğitim ve öğretimini sürdürüyor. 20 akademisyen ve 16 idari personel olmak üzere 36 personelle öğrencilerin hizm”tindeyiz" dedi.

KMYO olarak hedeflerini öğrencilerle paylaşan Ak, “Türkiye’de tarım ve hayvancılığın başkenti, en önemli süt üretim ve işleme merkezi olan Karacabey’de, özellikle süt hayvancılığı, süt ve gıda teknolojisi konuları başta olmak üzere tarım ve hayvancılık konusunda ülkemizin en iyi ve en çok tercih edilen okulu olmak istiyoruz. Bizlere her konuda destek olan Sütaş ailesine ve ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Başkan Koç ise, öğrencileri asla belediye başkanı olmamaları konusunda uyardı. KMYO’da ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sağlayan Sütaş’a teşekkür plaketi verildi.

Ekleme Tarihi
05.10.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Öğrenciler Süt Barda Eğitime Başladı
Link: Öğrenciler ‘Süt Bar’da Eğitime Başladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız