Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
kümes IcerikbannerUrl

Kümes, fast food’da yabancı üstünlüğünü kırma amacında

Zincir fast food alanında yabancı üstünlüğünü kırmayı planlayan firma, hazırladığı birçok menünün patentini aldı.

GEBZE - Yaklaşık 3 yıl önce "Tavuk Kümes'ten Yenir" sloganı ile yola çıkan ve iki yıl içinde 9 şubeye ulaşan Kümes, bu yıl 20 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Zincir fast food alanında yabancı üstünlüğünü kırmayı planlayan firma, hazırladığı birçok menünün patentini aldı.


Karşılaştıkları yüksek isim hakkı ve bayilik bedellerinden dolayı kendi markalarını hayata geçirmek için harekete geçtiklerini Kümes Genel Müdürü Zafer Kılıç, hedeflerinin franchise veren bir firma olarak ulusal pazara açılmak olduğunu söyledi. Kılıç, "Bu amaçla hazırladığımız menülerin patentlerini aldık. Tüm operasyonel ve mali konuları, satın alma süreçlerini, stok takibini, satış işlemlerini, maliyet ve karlılıkla ilgili tüm faaliyetleri takip edebileceğimiz güçlü bir yazılım ve donanım ağı kurduk" dedi.

Profesyonelleşme safhasında Ar-Ge, kurumsal kimlik, yönetim ve organizasyon, reklam ve PR çalışmalarının yanı sıra ambalaj, hijyen ve dekorasyon gibi konuları gündemlerine aldıklarını söyleyen Zafer Kılıç, şubelerinde kullandıkları masa ve duvar kağıtlarının "Kümes" adıyla patentlendiği bilgisini verdi.

Yeni iş kurmak ve yarattıkları markaların bayi ağlarını geliştirmek isteyen girişimcilerin katılımıyla gerçekleştirilen 10. Bayim Olur musun? Franchising Fuarı'na katıldıklarını aktaran Kılıç, fuarın kendileri için oldukça verimli geçtiğini ve kendi işini kurup gerçekten başarılı olmak isteyen yatırımcılarla bir araya geldiklerini söyledi. Fuara 300'e yakın marka ile 20 binden fazla girişimci adayın katıldığı bilgisini veren Kılıç, "Kocaeli Bölgesi'nde kendimizi ispatladık. Bir sonraki adımda başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye yayılmak istiyoruz.

Bunun için markamızı ve lezzetlerimizi bizim standartlarımızda ve kalitemizde müşteri ile doğru bir şekilde bir araya getirecek franchise adayları ile Bayim Olur Musun? fuarında bir araya geldik. Çok yakın zamanda Kümes tüm Türkiye'de olacak" dedi. Depo ve üretim tesislerinin ISO 9001 ve ISO 2200 kalite sistemlerine tabi olduğunu ve paket servis ve şube servislerinde kullanılan malzemelerin Tarım Bakanlığı onaylı olduğunu kaydeden Zafer Kılıç, şube dekorasyonunda ve kullanılan tüm ekipmanlarda standart dışına çıkılmadığı ve mevcut Kümes konseptinden taviz verilmediğini sözlerine ekledi.

Şube kurulumu 45 günde tamamlanıyor

Türkiye'nin her noktasına hizmet verebilecek kapasiteye sahip durumda olduklarını değinen Zafer Kılıç, Kümes ailesinin bir üyesi olacak girişimcilerin marka oluşturmak, reklam belirlemek, üretim yapmak, yeni ürün geliştirmek, tedarikçi aramak, satın alma araştırmaları yapmak ve rakip analizi yapma sürelerinden muaf olacağını kaydetti.

Kılıç, "Hizmet kalitelerimizi yükseltmek adına hem bayilik alanlara hem de şubelerde çalışacak personele; müşteri memnuniyeti, sunum, cihazların kullanımı, menüler, soslamalar, şirket yapısı, lojistik ve sistem altyapısını öğretici eğitimler veriyoruz. Bu eğitimlerin süresi 1 ila 4 hafta arasında değişiyor" diye konuştu. Şu anda 9 farklı şubeleriyle hizmet verdiklerini ve hedeflerinin yıl sonuna kadar 20 şubeye ulaşmak olduğunu söyleyen Kılıç, Marmara Bölgesi'nin her noktasına 24 saat lojistik destek verdiklerini sözlerine ekledi.




kobiden.com

Ekleme Tarihi
08.10.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Kümes, fast foodda yabancı üstünlüğünü kırma amacında
Link: Kümes, fast food’da yabancı üstünlüğünü kırma amacında




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız