Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Marmarabirlik Olağanüstü Genel Kurulu -Yönetim Kurulu Başkanı Asa: ''Amacımız Marmarabirlik'i daha da ileriye götürmek'' 

BURSA (A.A) - Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ''Amacımız Marmarabirlik'i daha da ileriye götürmek'' dedi.

     Marmarabirlik'in 7 Ekim 2012'de çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Divan başkanlığını Remzi Bayram'ın yaptığı genel kurulda, 245 delegenin oyunu alan Hidamet Asa yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

     Asa, seçim sonrası yaptığı konuşmada, radikal kararlar alarak, kooperatiflere ve sisteme çeki düzen verecek bir anlayışla çalışacaklarını söyledi.
     Daha şeffaf, kar eden, üreticilere de kazandıran ve öz kaynaklarını arttıran bir anlayışla çalışacaklarını dile getiren Asa, ''Bunun yanı sıra ortaklarından kaçan değil onlarla iç içe olan, idari kadroları ile çalışanlarına güvenen, ortaklarının girdi maliyetlerini düşürmek için çabalayan ve hatta bir bölümünü karşılayan bir Marmarabirlik yaratmak istiyoruz. Hiçbir zaman üreticiye tepeden bakan bir yöneticilik anlayışı içinde olmayacağız. Amacımız Marmarabirlik'i daha da ileriye götürmek'' diye konuştu.
     Asa, son 2 yılda 10 yıldan bu yana elde edilen kadar kar yaptıklarını belirterek, ''Böylece Türkiye'deki şirketler arasında karlılık açısından 265. sıraya yükselmiş bulunmaktayız. 2010-2011 yılını karlı kapattık. 2012'yi de 20 milyon lira karla kapatmayı hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.
    
 
alt
alt

Ekleme Tarihi
15.10.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Marmarabirlik ,Hidamet Asa
Link: Amacımız Marmarabirlik'i daha da ileriye götürmek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız