Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Bira, Oktoberfest, Festival 

İyi Yemek ve İyi Bira Oktoberfest’te buluştu


Almanya’nın en büyük ve en renkli karnavalı Oktoberfest, Efes Pilsen ve iyiyemek.com işbirliğiyle İstanbul’a taşındı. Özel olarak hazırlanan iyi yemeklerin ve iyi biraların buluştuğu Oktoberfest’te, dekorundan oyunlarına, kesintisiz müziğinden Pretzel dükkanına kadar tam bir festival havası yaşandı. “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisindeki Caroline rolüyle tanınan Alman oyuncu Wilma Elles de İstanbul’u Oktoberfest’le buluşturan etkinlikte memleket özlemini giderdi.


Gastronomi tutkunlarının buluşma adresi “iyiyemek.com” ve uluslararası 11 kalite ve lezzet madalyası ile Türk birasının dünyaki temsilcisi “Efes Pilsen” işbirliğiyle, İstanbul Oktoberfest’le buluştu. 13 Ekim Cumartesi günü Swissotel The Bosphorus’un bahçesinde gerçekleştirilen Oktoberfest İyi Yemek İyi Bira etkinliği katılımcılara tam bir festival havası yaşattı.

Oktoberfest’i yerinde yaşama fırsatı bulamayanlar, iyiyemek.com ve Efes Pilsen’in düzenlediği “Oktoberfest İyi Yemek İyi Bira Festivali” sayesinde meraklarını afiyetle giderdi. Etkinlik boyunca Oktoberfest Bandosu eşliğinde keyifli aktivitelere katılan davetliler, geceye Multitap’ın müziği eşliğinde devam etti.

Oktoberfest’te Memeleket Özlemi Giderdi

Ünlü Alman oyuncu Wilma Elles de Alman bira bayramını Oktoberfest’i İyi Yemek İyi Bira Festivali sayesinde İstanbul’da kutladı. Gurme yazar Oğul Türkkan’ın bira sohbetini de dinleyen Elles, davetlilerin sorusu üzerine Octoberfest’in neden bu dönemde kutlandığını anlattı. Elles, Octoberfest ile Almanya’da kışlık ürünlerin hasadının kutlandığını söyledi.

Festival alanına kurulan çadırda, barbeküde pişen özel reçete sosislerden, Almanya denince akla ilk gelen lezzetler “sauerkraut” ve “rotkraut”a, Dilek Ağacı’ndan koparılan tuzlu pretzel ve simitlerden “schmalzkuchen” ve “apfelstrudel’”a zengin bir menü yer aldı. Efes ailesinin zengin portföyündeki biralarının tüketildiği festivalde alanda eğlenceli dakikalar birbirini kovaladı. Saat 24.00’e kadar devam eden festival boyunca, katılımcılar, her daim keyifli müzik eşliğinde Oktoberfest coşkusunu yaşadı.

Swissotel’in şeflerinin iyiyemek.com işbirliği ile hazırladığı özel lezzetlerin yer aldığı Oktoberfest’e yoğun bir katılım oldu. Festival kapsamında Gurme Yazar Oğul Türkkan ile özel bira sohbetine de ilgi ve katılım bir hayli yüksekti.

Ekleme Tarihi
16.10.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Bira, Oktoberfest, Festival
Link: İyi Yemek ve İyi Bira Oktoberfest’te buluştu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız