Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Becel Pratik ile Tabaklara Yeni Lezzet Geliyor 

Becel Pratik ile Tabaklara Yeni Lezzet Geliyor

Becel'in yeni ürünü sıvı Becel Pratik'le Türkiye'deki 13 milyar tabak pilava yeni lezzet geliyor.

Kalbine özen gösterenlerin markası Becel, yenilikçi yemek yapma ürünü sıvı Becel Pratik'i pazara sundu. Becel Pratik, porsiyon olarak bir yılda nüfusun yaklaşık 185 katı kadar pilav pişirilen Türkiye'de, pilav başta olmak üzere birçok sulu yemek ve hamur işine yeni bir lezzet getirme iddiasıyla geliyor.

Yepyeni ve yenilikçi yemek yapma ürünü Becel Pratik, %65 yağ içeriğiyle ve bitkisel yağların özel karışımıyla lezzet ve besleyiciliği bir arada sunuyor. Becel'in marka yüzü Bade İşçil'in rol aldığı bir kampanyayla tanıtılan Becel Pratik, lezzetin yanı sıra düşük doymuş yağ oranıyla da Becel farkını ortaya koyuyor.

Becel'in lezzeti ve besleyiciliği bir arada sunan yeni ürünü sıvı Becel Pratik market raflarındaki yerini aldı. Unilever Unilever Gıda Pazarlama Direktörü Ali Coşkun, Unilever'in dünyada 60 milyar Euro'yu aşan bir pazarda faaliyet gösterdiğini ve margarinin bu pazarda %12 paya sahip olduğunu açıkladı. Nielsen Perakende Paneli verilerine göre Türkiye'de gıda pazarının büyüklüğünün 2 milyar TL'yi aştığını belirten Coşkun, margarinin bu pazardaki payının %19'larda olduğu bilgisini verdi.

Becel'in Türkiye pazarındaki konumuna dikkat çeken Coşkun şöyle konuştu: "Paket margarinler, Türkiye margarin pazarının %65'ini oluştururken, geri kalan payı kâse margarinler alıyor. Becel, %40 oranla kâse margarinler kategorisinin lideri. Tüketicileri bilinçlendirmek için yaptığımız tüm yatırımlarla kalp sağlığına yönelik ürün pazarını büyütmeye çalışıyoruz. Kalp sağlığı kategorisinin lideri olarak %92'lik bir paya sahibiz."

Becel Pratik'le lezzet "kolayca" geliyor

Türkiye'de lezzet artırmak için harmanlama ve karıştırma yöntemlerini uygulamanın yaygın bir alışkanlık olduğunu söyleyen Ali Coşkun, Becel Pratik'in bitkisel yağların özel karışımından oluşturulduğunu belirtti. Coşkun şunları söyledi: "Bu sayede tüketicilerimiz lezzet için farklı yağları harmanlamaktan kurtulacaklar. Yeni Sıvı Becel Pratik'i kullanmak da çok kolay. Çünkü sıvı olduğu için, miktarı kolayca ayarlanabiliyor. Pişirilecek ürünlerin Becel Pratik'e ne zaman ekleneceği de kolaylıkla anlaşılıyor. Lezzet için harmanlamak bizim geleneğimiz. Biz çayın en güzelini harmanlayarak içeriz, pilavın en güzelini de çeşitli yağları harmanlayarak yaparız. Türkiye'de bir yılda tam 13 milyar tabak pilav pişiyor. Ve bu pilavların yarısı katı ve sıvı yağlar harmanlanarak pişiriliyor. Becel Pratik bu işlemi kolaylaştıracak ve pilava da yeni bir Tat getirecek."

Lezzet ve besleyicilik bir arada

Sıvı Becel Pratik lezzetin yanı sıra besleyici özellikleri de barındırıyor. Çünkü bu yenilikçi ürün sadece %7,5 oranında (zeytinyağlı çeşidinde %8,5) doymuş yağ içeriyor. ABD Tarım Dairesi Ulusal Veritabanı'na göre doymuş yağ oranının tereyağında yaklaşık %50 oranında bulunması Becel Pratik'in bu alandaki farkını açıkça ortaya koyuyor. Ayrıca bu karışım, vücutta üretilemeyip, besinlerle alınması gereken kalp dostu temel yağları (Omega 3 ve Omega 6) da içeriyor. Becel Pratik, trans yağ içermemesi ve içeriğinde A, D ve E vitaminlerini bulundurmasıyla da yenilikçi ve besleyici bir ürün olduğunu ortaya koyuyor.

Becel Pratik tüm bu özellikleriyle, bilinçli, lezzetli ve besleyici yemek pişirmek için kolay bir yol arayışında olan herkese hitap ediyor.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
16.10.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Becel, Pratik ile Tabaklara Yeni Lezzet Geliyor
Link: Becel Pratik ile Tabaklara Yeni Lezzet Geliyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız