Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Çaycuma’da Yem Bitkileri Tohumu Dağıtımı Yapıldı

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, İl Tarım Müdürlüğü ve Özel İdare tarafından yem bitkileri tohumu dağıtımı yapıldı.


Çaycuma ilçesinde, İl Tarım Müdürlüğü ve Özel İdare tarafından çiftçilere Macar fiğ ve silajlık mısırı dağıtıldı. Dağıtım törenine İl Tarım Müdürü Necmi Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve İlçe Tarım Müdürü Özgür Uslubaş da katıldı.

Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Mera arazilerinin ıslah çalışması kapsamında Çaycuma İlçesi sınırları dahilinde hayvancılıkla bire bir uğraşan köylülere ücretsiz 3500 kg Silajlık Mısır, 4000 kg Macar Fiği ve 1500 kg Arpa Tohumu dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık 100 çiftçiye bu tohumlar üretim miktarları ve destekleme verilerine göre dağıtılmıştır.

Çaycuma Küçük Sanayi Sitesinde gerçekleşen dağıtım töreninde İl Tarım Müdürü Necmi Çelik, “Çaycuma Gökçebey ve Devrek bu üç ilçemizde hayvanlığın geliştirmesi ve girdilerin en aza indirilmesi için, Valimizin Başkanlığında Özel İdare kapsamlı ve Bakanlığımızın projelerinden kaynaklanan o projelerden alınan yem bitkileri, tahılların dağıtımlarını yapıyoruz.

Bütün gayretimiz gayemiz siz çiftçilerimizin girdi masraflarınızı en aza indirmek, kaliteli tohum vererek kaliteli ürün elde etmek. Kaliteli ürün elde etmenizi sağlamak. Biz tarımını ve hayvancılığı en iyi şekilde yapmanızı gerçekleştirmenizi istiyoruz. Bugün burada Macar fiği ve silaj mısırı dağıtacağız bir yılda iki ürün almanızı sağlayacağız. Ben bu ürünlerin sizlere hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Ekleme Tarihi
25.10.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Çaycumada Yem Bitkileri Tohumu Dağıtımı Yapıldı
Link: Çaycuma’da Yem Bitkileri Tohumu Dağıtımı Yapıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız