Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
adana tarım fuarı 2012 

Adana Tarım Fuarı Bugün Açılıyor


Tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaları buluşturmak ve tarım alanındaki teknolojik ürünleri tanıtmak amacıyla Adana'da düzenlenecek olan ‘6. Adana Tarım Fuarı 2012' bugün ziyaretçilerini ağırlayacak.
 
Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Adana Tarım Fuarı, iki salon ve açık alan ile birlikte 40 bin metrekare alanda hazırlanacak. Fuar aynı zamanda, ziyaretçilerin üretim aşamasından tüketiciye ulaşıncaya kadar geçirdiği evredeki tüm ihtiyaçlarını tedarik etmesine imkan tanıyacak.
 
TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından organize edilen 6. Adana Tarım Fuarı 2012 organizasyonuna Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliği ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adana İl Tarım Müdürlüğü, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret ve Sanayi Odaları, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Seyhan, Yüreğir, çevre il ve ilçelerin Ziraat Odaları, ÇÜ Ziraat Fakültesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Adana İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği katkıda bulunuyor.
 
Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın bölgesel anlamda sektörün en önemli pazarlama etkinliği olacağına dikkat çekerek, "Adana Tarım Fuarı, Türkiye'de ki büyük firmaların Çukurova'da bulunması, fuarın Adana'da düzenliyor olmasını önemli kılmakta ve bu anlamda fuarı bölgedeki sektörün büyük buluşması haline getirmektedir" dedi.
 
Ersözlü, ürün çeşitliliği nedeniyle fuara 125 bin kişinin üzerinde katılım beklediklerini belirterek, "Fuarımızın ilgili sektöre ilişkin yabancı platformlarda bilinirliğini yükseltmek, ülkemiz ihracatının arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalara katkı sağlamak amacıyla; TÜYAP yurtdışı ofisleri Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya, Mısır ve Rusya aracılığı ve etkin tanıtımlar ile bu bölgelerden profesyonel alım heyetleri fuara davet edilmiştir" şeklinde konuştu.
 
Yurtiçi ve yurtdışından profesyonel çiftçiler ve katılımcıları bir araya getirerek, iş fırsatları sunacağını da belirten Ersözlü, fuara emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
 
Bugün saat 12.00'de ziyaretçilerine kapılarını açacak olan 6. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ile aynı anda düzenlenen 6. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknoloji Fuarı 18 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.


alt
alt
Preferences
§
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
Backspace
Tab
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
Return
capslock
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
\
shift
`
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
shift
English
alt
alt

Ekleme Tarihi
14.11.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Adana Tarım Fuarı Bugün Açılıyor
Link: Adana Tarım Fuarı Bugün Açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız