Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kaymakam Sezgin, Tarlada Buğday Ekti 

KAYMAKAM SEZGİN, TARLADA BUĞDAY EKTİ

MANİSA (İHA) - Demirci Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bir süre önce dağıtılan buğday tohumları, ilçe protokolünün katılımıyla Ulacık Köyü'nde toprakla buluşturuldu. Kaymakam Yalçın Sezgin de, vakıf tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen buğday tohumlarını çiftçilerle birlikte tarlaya ekti.


Kaymakam Sezgin, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin’e Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, Özel İdare Müdürü Tahsin Arslan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Kaymak ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik de eşlik ediyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılan buğday tohumlarının ekileceği arazilerde de incelemede bulunan Kaymakam Sezgin, Ulacık Köyü'nde buğday tohumun ekileceği tarlada vatandaşlarla bir araya geldi. Sezgin burada yaptığı konuşmada, vakıf olarak 90 kişiye toplam 9 ton buğday tohumluğu dağıttıklarını kaydederek, bu tohumları çiftçilerle birlikte toprakla buluşturduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından traktörlerle sürülen tarla ekime hazır hale geldikten sonra, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ile kurum amirleri, hep birlikte tohumları toprağa serpti. Tohumlar toprakla buluşurken, köyplü kadınlar da gözlemeler açarak gelen misafirlere ikram etti.

Ekleme Tarihi
16.11.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Kaymakam Sezgin, Tarlada Buğday Ekti, buğday
Link: Kaymakam Sezgin, Tarlada Buğday Ekti




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız