Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
TürkTraktör, Adana Tarım Fuarı, traktör, tarla 

TürkTraktör, yeni ürünlerini Adana Tarım Fuarı'nda tanıttı 
 
Gücün simgesi yeni New Holland traktörleri, Adana koşullarında mükemmel performans sunacak

TürkTraktör’ün yeni gelişmiş modelleri, Adana Tarım Fuarı’nda çiftçilere tanıtıldı. Adana’nın toprak koşullarında kusursuz performans sunacak olan yeni New Holland ürünleri; çiftçilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor.

Adana 14 Kasım 2012 - TürkTraktör, 14-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Adana Tarım Fuarı 2012’de göz alıcı, yeni New Holland modellerini tanıttı.

Adana Tarım Fuarı’nda; yapısı ve performans gücü ile dikkat çeken T6000 Serisi ve yeni T7040 Auto Command modeli; Adana’nın toprak koşullarının kolayca üstesinden gelerek en iyi performansı sunmak üzere tasarlandı. TürkTraktör’ün tanıttığı yeni ürünler arasında, yüksek performansı ve ekonomik kullanımı bir araya getiren yeni TDD Serisi öne çıkıyor. TürkTraktör’ün tanıttığı diğer ürünler arasında ise, çiftçilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan ithal T5070, T600 serisi, T7040 CVT ve T8.390 modelleri yer alıyor.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir fuardaki tanıtımlarıyla ilgili olarak; “Adanalı çiftçilerimize hitap edeceğini düşündüğümüz ve onlara en iyi performansı sunacağına inandığımız yeni ürünlerimizi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk çiftçisinin satın aldığı her iki traktörden birinin bizim fabrikamızdan çıkıyor olması; gücümüzü ve üretim kalitemizi en iyi şekilde anlatıyor. Adana’nın toprak koşullarına uyum sağlayacak ve mükemmel performans sunacak yeni modellerimiz ile, ürün gamımızı daha da zenginleştiriyoruz” dedi.

Güç denince akla; T6000 Serisi gelecek

Yeni T6050 modeli ile daha da güçlenen T6000 Elite serisi; T6020 Elite ve T6050 Elite modellerinde sunduğu standart ve yüksek versiyon seçenekleri ile sadeliği veya yüksek donanımı tercih edenler için farklı çözümler sunuyor. Yeni T6020 Elite standart model; 112 HP gücündeki common rail motor, 16 ileri 16 geri yarı otomatik transmisyon ve 5 bin 600 kilograma varan yüksek hidrolik kaldırma kapasitesine sahip.

Yeni T6050 Elite modeli ise; 127 Hp gücündeki 6 silindirli common rail motoru ile her türlü zorluğun üstesinden gelecek performansı kolayca sağlıyor. Bu modelde standart ve yüksek versiyonlu iki farklı model bulunmaktadır.

T6000 ailesinin yüksek beygir gücü segmentini oluşturan T6000 Range Command serisi, sunduğu yüksek güç ve performansıyla büyük ölçekli işletmelerin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Seriye yeni katılan T6090 Range Command modeli; 165 HP gücündeki motoru, yarı otomatik transmisyonu ve 19. yol vitesi seçeneği ile hem tarlada hem de yolda kusursuz bir performans sunuyor. T6090 Range Command modelinde bulunan 19. yol vitesi, 40 km/h hıza kolay bir şekilde ulaşmanın yanı sıra, motor devrini düşürerek yakıt tasarrufu sağlıyor.

Yeni T7040 Auto Command ile güç ve sarsıntısız sürüş bir arada
Yeni T7040 Auto Command modeli, sahip olduğu Sidewinder II TM yönetim paneli, dokunmatik ekranı ve CVT transmisyonu ile çiftçilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek şekilde tasarlandı. T7040 Auto Command modeli 182 HP gücündeki 6 silindirli common rail motoru ile 938 Nm’ye varan yüksek tork değerleri sağlıyor. Bu modelde bulunan CVT transmisyon sayesinde sınırsız vites, kademesiz vites geçişi sayesinde sarsıntısız sürüş ve yakıt ekonomisi sağlanıyor.

Yeni TDD Serisi ile farklı bir deneyim

Orta sınıf tarımsal işletmelerin vazgeçilmezi Yeni New Holland TDD Serisi; 65-75-80-90-100 ve 110 HP güç üreten geniş ürün gamıyla yeni nesil, daha çevreci Tier III emisyon değerlerine sahip motorlarını güç, performans ve ekonomiyle bir araya getiriyor. 3 ve 4 silindirli motor seçenekleri ve standart olarak sunulan turbo-intercooler donanımı sayesinde daha az yakıt tüketimi sağlamakta ve verimliliğinize katkıda bulunmaktadır. Daha güçlü filtreleme olanağı sağlayan, servis sürelerini minimize eden Spintube hava filtresi de, standart olarak sunulmaktadır.

Yeni TDD Serisinde 12 ileri 12 geri vitese sahip bir transmisyon sistemi bulunmaktadır. Sıra sonu dönüşlerde daha hızlı ve kolay ileri-geri manevraları tercih edenler için debriyaja basılmasını gerektirmeyen Powershuttle İleri-geri Mekik Kolu opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Konforlu sürüşün tadını çıkarın

Yeni TDD Serisi’nde yüksek kalite ve kullanım kolaylığı ön planda tutularak yeni kabin ve kaporta tasarımı sunulmaktadır. Yeni TDD Serisi’nin modern çizgilere sahip havalandırma ızgaralarıyla donatılmış yeni kaporta tasarımı, motor aksamının daha hızlı soğumasını sağlar. Konforlu yapısı sayesinde sürücülerin uzun saatler çalışması gerektiği durumlarda, verimli bir çalışma ortamı yaratılmıştır.

Yenilenen kabini sayesinde yeni TDD serisi, 3600 kusursuz ve geniş görüş açısı sağlayarak kontrolünüzü maksimuma çıkarır. Yeni kabin tasarımıyla birlikte yolcu koltuğu standart olarak sunulmaktadır.



Powershuttle Mekik Kolu donanımlı modellerde üstün kuyruk mili sistemi Servo Kuyruk Mili, modern tasarımı ile kullanıcısına daha yumuşak ve rahat bir kuyruk mili kavraması sağlamaktadır. New Holland TDD serisinde standart olarak sunulan 4 adet hidrolik güç çıkışı sayesinde pek çok ekipman ile etkin bir şekilde çalışılabilmektedir.

New Holland tarım ekipmanları ile verimli tarım


Ürün gamında bulundurduğu; Biçerdöver, Balya Makineleri, Koşullandırıcılı Çayır Biçme Makineleri, İlaçlama Makineleri, Ekim Makineleri, Toprak işleme aletleri, dane kurutucular ile Türk Tarımının lider markası olan New Holland, FR 9000 Serisi Kendi Yürür Yem Hasat Makineleri ile büyük işletme sahipleri ve yem hasadı yapan müteahhitlere hizmet vermeye devam ediyor.
Hayvancılık işletmelerinin yem ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla ot ve mısır hasadı yapan, patentli Variflow™ hareket iletim sistemi ve sunduğu yüksek kapasiteli besleme ağzı ile günde ortalama 40 futbol sahası büyüklüğünde bir alanı hasat edebiliyor. 

Ekleme Tarihi
16.11.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: TürkTraktör, Adana Tarım Fuarı, traktör, tarla
Link: TürkTraktör, yeni ürünlerini Adana Tarım Fuarı'nda tanıttı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız