Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Adana Tarım Fuarı, Case IH, traktör 

Adana Tarım Fuarı, Case IH'in Gücü ile Tanışıyor!

Yüksek dayanıklılık, üstün donanım özellikleri ve güçlü performansı bir araya getiren Case IH'in yeni modelleri yalnızca sürücülerin değil, yolcuların da konforunu düşünüyor.


Case IH, üstün performans ve verimli tarım işlerini kolaylaştıracak özellikler sunan yeni JX ve JXC Serisi traktörlerini Adana Tarım Fuarı 2012 Fuarı'nda çiftçilere tanıttı.

Case IH'in yeni JX ve JXC Serileri, çiftçilere üstün bir donanım sunuyor ve gerçek konfor ile yüksek performansı bir araya getiriyor. Kullanıcılarına gerçek bir performans deneyimi yaşatacak yeni JX ve JXC Serisi traktörlerin yanı sıra, Case IH PATRIOT 3330 ilaçlama makinesi ve Cotton Express 420 pamuk toplama makinesi tarım işlemlerini tamamlıyor.

Tarlada üstün performans JXC Serisi'nde
 
 

JX Kompakt (JXC) Serisi; 55, 65 ve 75 HP güçlere sahip 3 farklı motor seçeneği ile çiftçilerimizle buluşuyor. Küçük işletmelerin yanı sıra, orta ve büyük işletmelere de sahip olduğu kompakt yapısı ile pratiklik kazandıracak Case IH JXC Serisi, güçlü 4 silindirli motoru, 8 ileri 8 geri transmisyonu, zengin donanım özellikleri ile, tarla işlerinin yanı sıra taşıma işleri gibi pek çok tarımsal faaliyetin üstesinden kolayca geliyor.

Yüksek tork değerlerine sahip Case IH JXC serisi motorlar, tarlada yüksek performans gösteriyor. Case IH JXC serisi tüm modellerde tam senkromeçli 8 ileri 8 geri transmisyon sistemi standart olarak sunuluyor. İleri – geri mekik kolu sayesinde sıra sonu dönüşlerde harcanan zaman en aza indirilirken, düşük yakıt tüketimi de sağlanıyor.

Güçlü, dayanıklı hidrolik sistem 2.150 kg hidrolik kaldırma kapasitesine sahip. Tüm modellerde standart olarak sunulan 4 adet hidrolik güç çıkışı ise pek çok tarımsal ekipman ile etkin bir şekilde çalışabilmeyi sağlamaktadır.

Case IH JXC Serisi, sürücünün konforunu düşünüyor

Yeni Case IH JXC Serisi, iki çeker, dört çeker, kabinli ve gölgelikli model seçenekleri ile tüm beklentilere cevap veriyor. Standart klimalı, geniş ve ergonomik kabin; tüm modellerde isteğe bağlı olarak sunuluyor. Sadece kabinli modellerde standart olarak sunulan yan yolcu koltuğu ise traktörde artı bir konfor oluşturuyor. Ergonomik düşey kontrol paneli ile klima, aydınlatma donanımı, radyo, ön cam sileceği gibi pek çok fonksiyona basit ve hızlı bir şekilde kumanda edilebiliyor.

Sınıfının en modern kaporta tasarımı Case IH JX Serisi'nde

Sınıfında en modern kaportaya sahip olan yeni Case IH JX Serisi traktörler, yerli traktörün avantajlarıyla ithal traktörün konforunu bir araya getiriyor. Tüm seride standart olarak sunulan, turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip, 65 beygirden 110 HP' ye kadar güç üreten motorlar Ankara'da TürkTraktör fabrikasında, yerel kaynaklarla üretilmektedir. Yeni JX serisi traktörlerin güçlü ve ekonomik motorları, 261 Nm'den 430 Nm'ye kadar yüksek tork değerine ulaşıp, çiftçilerin tüm tarımsal faaliyetlerine en iyi şekilde karşılık vermeyi amaçlıyor.

Gün boyu, kesintisiz performans

Yeni JX Serisi, tüm modellerde standart olarak sunulan 110 litre yakıt depo kapasitesi sayesinde gün boyu kesintisiz çalışma imkanı sunuyor. Aynı zamanda 3 silindirli modellerde standart olarak sunulan 20 ileri 12 geri sürüngen hızlı transmisyon ile, ihtiyacınız olan düşük hızlara kolaylıkla ulaşmanızı sağlanıyor.

12 ileri 12 geri dişli kutusuna sahip 4 silindirli modellerde standart olarak sunulan Powershuttle ileri-geri mekik kolu ise Case IH JX serisinde sunulan bir başka ayrıcalık JX Serisi'nin Powershuttle ileri-geri mekik kolu ile kullanıcı, debriyaja basılmasına gerek duyulmadan ileri-geri kullanım gerçekleştiriyor ve sıra sonu dönüşlerde yaşanan kayıp en aza indirilerek, yakıt tasarrufu sağlanıyor.

Yenilenen tasarım ile, sürücü ve yolculara maksimum konfor

Case IH JX serisi, yeni kaporta tasarımı ile yepyeni bir görünüme kavuşurken tamamiyle yenilenen kabin içi ile de konforunuzu en üst seviyeye taşıyor. Tüm Case IH JX serisi modellerde standart olarak sunulan yolcu koltuğu ile, yanınızdakilerin de konforu düşünüldü. Arka cam sileceği, sunroof ve aydınlatma donanımı, klima, radyo-CD çalar'ı kolayca kontrol etmeyi sağlayan düşey konsol; JX Serisi traktörlerin çiftçilere sağladığı konfor özellikleri arasında yer alıyor.

Case IH ekim makineleri, kusursuz ekimin vazgeçilmezi

Case IH CV ve DV serisi pnömatik hassas ekim makinaları ve Case IH DD serisi doğrudan ekim makinaları, mükemmeli arayan üreticilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için tasarlandı.

Case IH markası ile Türk çiftçisinin beğenisine sunulan, asılır ve çekilir tip olmak üzere 4, 6, 8, 10 ve 12 sıralı DD Serisi doğrudan ekim makineleri ile topraktaki nem kaybını en aza indirmek, yabancı ot popülasyonunun azaltmak, daha az yakıt tüketimi sağlamak, su ve rüzgar erozyonunu azaltmak ve toprak sıkışmasını en aza indirgemek gibi faydalar sağlanır. Aynı zamanda doğrudan ekim, süreklilik halinde topraktaki organik madde miktarını artırıyor ve toprak işleme ile geçirilecek olan zamandan tasarruf etmeye olanak tanıyor.

İlaçlama işlemi hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı

Case IH PATRIOT 3330 kendi yürür ilaçlama makineleri mükemmel ses yalıtımına sahip kabinin önünde konumlandırılmış 250 HP gücünde 6 silindirli common-rail motoru ve standart olarak bulunan hidrolik motorlar sayesinde zor tarla şartlarında bile sürekli 4 çeker durumda ilaçlama yapabilmektedir. Case IH PATRIOT 3330 kendi yürür ilaçlama makinesi 30,5 metre ilaçlama kol uzunluğu ve tarla şartlarına bağlı olarak 15 km/h ilerleme hızında ilaçlama yapabilmeye olanak sağlayan üretim teknolojisi ile günde 350-400 da tarlanın ilaçlamasına olanak sağlamaktadır. Modern tarım uygulamalarına tamamen uyumlu olarak üretilen Case IH PATRIOT 3330 kendi yürür ilaçlama makineleri opsiyonel olarak sunulan GPS sistemi ile hassas tarım uygulamalarına mükemmel çözüm olarak sunulmaktadır.

Cotton Express 420 Pamuk Toplama Makinesi Ekonomik ve Verimli Pamuk Toplama İmkanı Sunuyor

Case IH Cotton Express 420 model pamuk toplama makineleri, 5 toplama ünitesi için dizayn edilmiş sağlam şasisi, pamuğun en etkili şekilde tarladan toplanmasını sağlayan çift taraflı toplama sistemine sahip toplama üniteleri, 275 HP güce sahip Common-Rail teknolojili ekonomik motoru, isteğe bağlı olarak sunulan ve zorlu tarla şartlarında üstün çeki performansı sağlayan dört tekerden çekiş özelliği, daha fazla pamuk taşıyabilen 32,5 m³ hacimli büyük sepeti ve makinenin tüm fonksiyonlarının kontrol ve kumanda edilebildiği konforlu kabini ile ekonomik ve verimli pamuk toplama imkanı sunuyor.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
16.11.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Adana Tarım Fuarı, Case IH,
Link: Adana Tarım Fuarı, Case IH'in Gücü ile Tanışıyor!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız