Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Erkunt Geleneksel Bakım Günleri Ekibi Rotasını Mardin’e Çevirdi

“Geleneksel Bakım Günleri” kapsamında Türkiye’nin dört bir yanını gezen ve bakım hizmetini çiftçinin ayağına götüren Erkunt Traktör, bakım günlerine medeniyetler beşiği Mardin’de devam ediyor. 26 - 28 Kasım tarihleri arasında Mardin’de olacak Erkunt Traktör yetkilileri, Bakım Günleri kapsamında etkinliğe katılan çiftçilere hem ücretsiz bakım hizmeti verecek, hem de traktör kullanımı hakkında bilgilendirme yapacak.


Otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Erkunt Traktör, 2005 yılında başlatıp geleneksel hale getirdiği bakım günleri programı ile Türkiye’nin dört bir yanını gezmeye devam ediyor. Rotasını Mardin’e çeviren Erkunt Traktör, bölge yetkili satıcı ve servisleri işbirliğiyle 26 – 28 Kasım tarihleri arasında Mardinli çiftçiler ile bir araya gelecek. Erkunt 2012 Bakım Günleri kapsamında, Mardin’in bereketli toprakları Kızıltepe ve Derik’te yaklaşık 200 traktöre ücretsiz bakım yapılması planlanıyor.

Erkunt Satış Sonrası Hizmetler ekibi tarafından problemleri olduğu tespit edilen traktörlerin yetkili servislere yönlendirileceği etkinlik, traktör kullanıcılarını doğru kullanım ve bakımın önemi konusunda da bilgilendirmeyi hedefliyor.

Düzenledikleri bakım günlerinde çiftçilerle fikir alışverişinde bulunmanın hem çiftçilere, hem de Erkunt’a önemli katkılar sağladığını belirten Erkunt Traktör Satış Sonrası Hizmetler Müdür Yardımcısı Yalçın SERTEL, “Bir firma kendini asıl ürününü sattıktan sonra ortaya koyar” inancıyla her zaman için önceliğimiz, çiftçi dostlarımızın memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek oldu. Bu memnuniyeti sağlamak için de yıllardır fabrika, yetkili satıcı ve servislerimizle yoğun bir çalışma içindeyiz. Düzenlediğimiz ücretsiz bakım günleriyle Türkiye’yi karış karış gezerek çiftçilerimizle bir araya geliyor ve traktörlerini tamamen kontrolden geçiriyoruz. Aynı zamanda verdiğimiz bilgi ve eğitimlerle yanlış kullanımdan kaynaklanan mazot, araç bakım ve onarım giderlerini de en aza indirmeyi hedefliyoruz. Geleneksel Bakım Günleri kapsamında, Türk çiftçilerinin yanında olduğumuzu onlara hissettirebilmeyi ve her koşulda destek verdiğimizi gösterebilmeyi arzu ediyoruz. Öte yandan, bakım günlerinde çiftçilerimizden aldığımız öneri ve geribildirimleri de Ürün Mühendisliği ve Tasarım Bölümümüzle paylaşarak bölümün çalışmalarına ışık tutuyor, yeni tasarımlarında çiftçilerimizin isteklerini değerlendirmelerine destek oluyoruz. Mardin’deki Bakım Günlerimize Erkunt’u olsun ya da olmasın tüm çiftçilerimizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Mardin Geleneksel Bakım Günleri Takvimi

Saat: 09.00 – 16.00

26-27 Kasım 2012 - Sanayi Sitesi Lise Arkası No:4 Kızıltepe/Mardin

28 Kasım 2012 - Denktaş Tesisleri, İpekyolu Kızıltepe 43. Km Derik/Mardin

Ekleme Tarihi
23.11.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Erkunt traktör, Geleneksel Bakım Günleri Ekibi, Mardin,
Link: Erkunt Geleneksel Bakım Günleri Ekibi Rotasını Mardin’e Çevirdi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız