Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kırmızı Et Üreticileri Birliği 

Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nden besicilere hatırlatma

KASTAMONU (CİHAN)- Kastamonu Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Turhan Yılmaz, "Yıllık 5 baştan fazla desteklemeye tabi sığır kestirenlerin birliğimize başvuru yapmaları gerekmektedir." dedi.


        Yılmaz, 2012 yılı tarımsal desteklemesi ile ilgili yaptığı açıklamada, yıllık 5 baş ve daha az erkek sığır kestiren üreticilerin üyelik şartı aranmaksızın Kastamonu Kırmızı Et Üretici Birliği aracılığıyla müracaat edebileceklerini kaydetti. Yetiştiricilere tüm yardımları sağladıklarını ifade eden Tüm üreticilere birçok alanda birebir hizmet verdiklerini, cep telefonu ve mesaj aracılığıyla bilgilendirme yaptıklarına dikkat çeken Başkan Yılmaz, destek programları için gerekli evrakların Belediye Caddesi Ekmekçiler İş Hanı’nda noter yanındaki Kırmızı Et Üreticiler Birliği Bürosu’na teslim edilebileceğini hatırlattı.

        Başkan Yılmaz, desteklemeyle ilgili yenilikleri şu şekilde dile getirdi: “Üçüncü dönem için 28 Şubat 2013 tarihine kadar müracaat alınabilecektir. Yani eski tebliğe göre 31 Ocak 2013 olan müracaat süresi bir ay uzatılmıştır. Müracaatlar 1 Ocak-31 Aralık 2012 tarihleri arasında kesim yaptıranları kapsayabilecektir. Yani daha önce 31 Temmuz ve 5 Kasım 2012 tarihlerine kadar müracaat edemeyen, 2012 yılında kesim yaptıran tebliğin diğer şartlarına uygun tüm üreticilerin müracaatları alınabilecektir. Fatura ve müstahsil makbuzlarının dip koçan fotokopileri Bakanlık il veya ilçe müdürlüklerince onaylanabilecektir.” CİHAN

Ekleme Tarihi
10.12.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Kırmızı Et Üreticileri Birliği
Link: Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nden besicilere hatırlatma




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız