Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 05 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

FİSKOBİRLİK piyasada olmaya devam edecek
 
Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: ''Bu sezon uzun bir aradan sonra piyasaya girerek üreticilerden peşin parayla fındık alımına başladık, bundan sonraki yıllarda da piyasada olmaya devam edeceğiz''

ORDU (A.A) - Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, ''Bu sezon uzun bir aradan sonra piyasaya girerek üreticilerden peşin parayla fındık alımına başladık, bundan sonraki yıllarda da piyasada olmaya devam edeceğiz'' dedi.
     Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FİSKOBİRLİK'in uzun bir aradan sonra yeniden piyasada olma başarısı gösterdiğini, bunun da kurum adına son derece önemli olduğunu belirtti.
     Her şeyden önce FİSKOBİRLİK'i ayakta tutarak fındık piyasasında ''Biz de varız'' dediklerini ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:
     ''FİSKOBİRLİK olarak 2 Eylül'den bu yana birliğimize bağlı 8 kooperatif kanalıyla fındık satın almaya başladık. Kurum olarak halen üreticilerden peşin para karşılığında fındık alımını sürdürüyoruz. Belki bu yıl istediğimiz kadar fındık alamasak da piyasada olma kararlılığımızı ve ciddiyetimizi gösterdik. Bu yaklaşım bir kurum için son derece önemlidir. Özellikle kötü günler yaşamış FİSKOBİRLİK için bu durum daha da önem arz etmektedir. Bu sezon uzun bir aradan sonra piyasaya girerek üreticilerden peşin parayla fındık alımına başladık, bundan sonraki yıllarda da piyasada olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz daha sonraki yıllarda geçmiş sezonlara oranla daha fazla fındık almak ve daha fazla üreticiyi FİSKOBİRLİK ile bütünleştirmek. Bizim göreve geldiğimiz günden beri ilk yapmak istediğimiz konu buydu. Kurumun eski saygınlığını geri kazandırmak ve kurumu ne olursa olsun ayakta tutmaktı. Bugün gelinen süreçte bunun meyvelerini alıyoruz. İnşallah daha iyiye giderek FİSKOBİRLİK'i daha ileriye taşıyacağız. Üreticilerimiz bizlere güvensin.''

Ekleme Tarihi
20.12.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, FİSKOBİRLİK, fındık
Link: FİSKOBİRLİK piyasada olmaya devam edecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız