Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
İglo Alaska Mezgiti  

Türkiye’nin ilk kılçıksız, tek tek paketlenmiş, yüzde 100 fileto balığı İglo Alaska Mezgiti ile tazelik ve lezzet bir arada



Dondurulmuş gıda uzmanı İglo sunduğu sağlıklı ve pratik lezzetlerle tüketicilerin hayatına lezzet katmaya devam ediyor. İglo’nun buz gibi açık denizlerden çıkararak tüketicilerin sofralarına ulaştırdığı Alaska Mezgiti, Türkiye’nin ilk kılçıksız, tek tek paketlenmiş, yüzde 100 fileto balığı olma özelliği taşıyor.



Tezgahlarda satılan ürünlerden daha taze ürünleri sofralara getiren ve aynı zamanda hazırlaması hızlı ve kolay ürünleriyle zamandan tasarruf etmek isteyenlerin de öncelikli tercihi olan Iglo, hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, yüzde 100 fileto balık olan Alaska Mezgiti’yle tüketicilere alternatifler sunmaya devam ediyor.

Zengin bir Omega 3 kaynağı olan ve avlanmış taze balığı, besin değerlerinden bir şey kaybetmesine izin vermeden sofralara ulaştıran Iglo Alaska Mezgiti’nin yakalanma süreci tam anlamıyla ritüel gibi işleyen bir süreçten geçiyor. Öncelikle, Alaska’dan Almanya’daki fabrikaya, balıkların tutulacağı deniz suyunun temizliği ve ısısıyla ilgili bilgilendirme yapılıyor. Almanya’daki fabrikadan onayın gelmesiyle avlanacak olan Alaska mezgitleri GPRS ile izleniyor ve böylece balıkların doğru şekilde avlandığı merkez fabrika tarafından denetlenmiş oluyor. Bu süreçlerden geçilerek tutulan balıklar, derisi ve kemiklerinden ayrıldıktan sonra en fazla 90 dakika içerisinde donduruluyor. Avlandıktan hemen sonra hızlıca fileto haline getirilip bu halde en fazla 2 saat içerisinde dondurulan zengin omega 3 kaynağı Iglo Alaska Mezgiti, önceden 180 derecede ısıtılmış fırında sadece 30-40 dakika pişirilerek, tüketicilerine taptaze ve çok lezzetli bir ziyafet çektirmeye hazır halde geliyor. 

Ekleme Tarihi
29.01.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: İglo Alaska Mezgiti
Link: İglo Alaska Mezgiti




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız