Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

GÜBRETAŞ’ın kampanya talihlileri belli oldu

 
 
 
İSTANBUL (CİHAN)- Gübre Fabrikaları Türk Anonim Şirketi (GÜBRETAŞ)’nin ‘Eken de Kazanıyor Biçen de’ adlı kampanyasının talihlileri belli oldu. 2012 Temmuz-Aralık aylarını kapsayan ikinci satış kampanyasında büyük ödül traktör Diyarbakır’dan Mehmet Erdoğan’ın oldu.

Çiftçiler arasında yapılan çekilişte verilen 2013 model 3 ticari aracı Sivas’tan Bahri Akkuş, Kayseri’den Erdem Cankurtaran, Siirt’ten İbrahim Öztürk kazandı. Bayiler için yapılan çekilişte ise 2013 model kamyonet Samsun’daki Çetinkaya Tarım Kredi Kooperatifi’ne gitti.

Milli Piyango İdaresi’nin izni ve denetiminin ardından hayata geçirilen kampanyada talihliler 15 Şubat’ta İstanbul’da Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Kampanyada ödül kazanan talihlilerinin ayrıntılı listesi ise GÜBRETAŞ’ın internet sayfasında (www.gubretas.com.tr) yayınlandı. Hediyeler, 2013 Nisan-Mayıs aylarında törenlerle talihlilere takdim edilecek.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, çiftçi ve bayiler için organize ettikleri büyük satış kampanyasında toplam 1 milyon 100 bin civarında çekiliş başvurusu ile rekor bir katılım olduğunu belirtti. Osman Balta, “Bu kampanyalarla şu duruma gelmemizde payı olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmeyi diledik. Noter huzurunda yapılan çekilişlerde kampanya ikramiyelerinin Türkiye’nin dört bir yanından illere gitmesi, GÜBRETAŞ markasının ülkenin tarım yapılan her noktasında ne kadar benimsendiğinin bir işareti.” dedi.
CİHAN

Ekleme Tarihi
21.02.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: gübretaş
Link: GÜBRETAŞ’ın kampanya talihlileri belli oldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız