Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
TürkTraktör yeni ürününü tanıttı  


TürkTraktör yeni ürününü tanıttı 


Türk tarım sektörünün öncü ismi TürkTraktör, ideal ölçüleriyle bahçe işlerinde yüksek performans ve yüksek verim elde edilmesini sağlayacak yeni New Holland TTJ Serisi traktörlerini Konyalılara tanıttı. Yeni New Holland TTJ Serisi, 13-16 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen Konya Tarım 2013 Fuarı’nda ilk kez çiftçilerle buluştu.


TürkTraktör’ün Konya Tarım Fuarı 2013’te tanıttığı yeni New Holland TTJ Serisi bahçe traktörleri, ideal ölçüleri ve yüksek performansıyla, bağ ve bahçecilikte yeni bir devir başlatıyor. TürkTraktör’ün köklü geçmişi ve deneyiminden yola çıkılarak tasarlanan bu yeni seri; ideal boyutları ve kompakt tasarımı ile “TT Junior” olarak adlandırıldı.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir konuyla ilgili açıklamasında, “Bahçecilikle uğraşan çiftçilerimize büyük kolaylık sağlayacak yeni New Holland TTJ Serisi traktörlerimizi ülkemizde üretiyor olmaktan büyük gurur; Konya Tarım Fuarı’nda çiftçilerimizle ilk kez buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Gün geçtikçe büyüyen bağ ve bahçe tarımında dikim aralıkları azalıyor ve bodur meyvecilik ön plana çıkıyor. Buna bağlı olarak kullanılan traktör ve ekipmanlarda ölçüsel özellikler daha da önem kazanıyor. Yeni TT Junior Serisi traktörlerimiz; ölçüleri ve yüksek manevra kabiliyetiyle, bağ ve bahçelerin bir numaralı tercihi olacak” dedi.

BAĞ VE BAHÇELER İÇİN İDEAL ÖLÇÜLER

İdeal ölçüleriyle bahçeciliğe yeni bir soluk getirecek olan yeni New Holland TTJ Serisi; 50 HP’den 72 HP’ye kadar 4 farklı beygir gücüne sahip modelleriyle gücü ve ekonomiyi bir araya getiriyor. TTJ Serisi; 8 ileri 8 geri transmisyon özelliğiyle çiftçilerin, tarımsal işlerde istenilen hız aralıklarını kolayca yakalamalarını sağlayarak, maksimum verim sunuyor. Direksiyonun yanında konumlandırılmış ileri-geri mekik kolu ve kademe kolları ile de sürücülere çok daha kolay bir kontrol imkanı sunuyor. Ayrıca, elektronik olarak kullanılabilen çift çeker ve diferansiyel kilidi sistemleri, tek tuş ile devreye alınıp devre dışı bırakılabiliyor.


MODERN KAPORTA TASARIMI VE ERGONOMİK PLATFORM
 
Yeni TTJ Serisi; iddialı, güçlü ve modern kaporta tasarımı, ergonomik olarak tasarlanmış platformu ve kolay kullanım olanağı sunan kumanda kolları sayesinde, çiftçilere konforlu çalışma ortamı sağlıyor. Operatörlerin kolayca kullanılabilmesi için direksiyonun altına yerleştirilmiş servo kuyruk mili özelliği sayesinde, kuyruk milini devreye alıp çıkarmak artık çok daha kolay ve rahat şekilde gerçekleşiyor. Sahip olduğu teknoloji sayesinde traktör durdurulduğunda, kuyruk mili kendiliğinden devre dışı kalarak emniyetli bir kullanım sağlıyor.

Ekleme Tarihi
13.03.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: TürkTraktör
Link: TürkTraktör yeni ürününü tanıttı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız