Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 09 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Güney Afrika Tarım Sigortaları Çalıştayı’na Tarsim de katıldı 

Güney Afrika Tarım Sigortaları Çalıştayı’na Tarsim de katıldı
 
 
 
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), dünyadaki tarım sigortaları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek, çiftçiye daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla; bu konuda, başka ülke uygulamaları hakkında bilgi edinmek ve edindiği deneyimlerini de, başka ülkelerle paylaşmak amacıyla, temaslarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu çerçevede, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Johannesburg ve Cape Town şehirlerini kapsayan teknik inceleme gezisine ve yerel ilgililerle birlikte, düzenlenen toplantılara katıldı.

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Johannesburg şehrinde gerçekleştirilen, Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Destekli Tarım Sigortaları Çalıştay’ına, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ramazan KADAK ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı ve Tarım Sigortaları Havuzu İşletici Şirketi’nden oluşan Türk Heyeti'nin yanı sıra; Güney Afrika Cumhuriyeti Tarım, Orman ve Balıkçılık Bakanlığı, Güney Afrika Cumhuriyeti Ulusal Hazinesi, ABSA Sigorta, Afrika Münih Re, Güney Afrika Çiftçiler Birliği ve tarım alanında faaliyet gösteren sigorta şirketlerinin temsilcileri katıldı.
 
Program çerçevesinde; ayrıca, Johannesburg, Cape Town, Hermanus ve çevre bölgelerdeki üretim alanları incelendi, meyve paketleme ile büyükbaş hayvan yetiştiriciliği tesisleri gezildi, Tarım Araştırmaları Merkezi, Munich Re-Afrika Reasürans Firması, ABSA Sigorta Şirketi bölge ofisi ziyaret edilerek, Güney Afrika’daki tarım sektörü ve tarım sigortaları sistemi hakkında bilgi alındı.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
28.03.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Tarım Sigortaları Çalıştayı
Link: Güney Afrika Tarım Sigortaları Çalıştayı’na Tarsim de katıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız