Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
GÜBRETAŞ’tan 300’ü aşkın çiftçi ve bayiye hediye 

GÜBRETAŞ’tan 300’ü aşkın çiftçi ve bayiye hediye
 
 

İSTANBUL (CİHAN)- GÜBRETAŞ, ’Nar Gibi Kampanya’ ve ’Eken de Kazanıyor Biçen de’ ile 300’ü aşkın çiftçi ile bayiye onlarca hediye sundu.


2012 ’de hayata geçen kampanyalara Türkiye’nin 81 ilinden 1 milyon 100 bin başvuru geldi. Kura ile belirlenen talihliler, törenle ödüllendirildi.


’Eken de Kazanıyor Biçen de’ adlı kampanyada büyük ödül Diyarbakır’dan Mehmet Erdoğan’ın oldu. Erdoğan, traktörün anahtarını GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu’nun elinden aldı.


Ödül töreninde söz alan Abdullah Kutlu, şirket olarak çiftçinin yanında olduklarını vurguladı. Türkiye’nin büyük markalarından olduklarını aktaran Kutlu, “GÜBRETAŞ, tarım sektörünün önde gelen bir kurumu olarak kalmadı, buna uyumlu ülke ekonomisinin ve uluslararası gübre sektörünün oyuncularından biri haline geldi.” dedi.

2012’de 1 milyon 551 bin ton satış yaptıklarını bildiren Kutlu, “10 sene evvel yüzde 15 civarında olan sektör payını yüzde 30’a, konsolide ciroyu ise 2 milyar TL’ye taşımayı başardık. Fabrika yatırımlarımızın artacağı 2013 ’te satış hedefimizi 1 milyon 600 bin ton, konsolide ciro hedefimizi ise yaklaşık 2,4 milyar TL olarak belirledik.” açıklamalarında bulundu.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta ise 60. sene anısına çiftçi ve bayiler için yaptıkları iki büyük kampanyaya toplam 1 milyon 100 bin katılım olduğuna işaret etti. Osman Balta, “Bu kampanyalarla buralara gelmemizde payı olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmeliydik. Kuralarda, kampanya ikramiyelerinin Türkiye’nin dört bir yanından ayrı illere gitmesi, GÜBRETAŞ markasının ülkemizin tarım yapılan her noktasında ne kadar benimsendiğinin bir emaresi.” ifadelerini kullandı.

’Eken de Kazanıyor Biçen de kapsamında 2013 model traktör Diyarbakır’dan Mehmet Erdoğan’ın olurken, 3 ticari taşıtı Sivas’tan Bahri Akkuş, Kayseri’den Erdem Cankurtaran ve Siirt’ten İbrahim Öztürk aldı. Bayiler için yapılan kurada ise 2013 model kamyonet Samsun’dan Çetinkaya Tarım Kredi Kooperatifi’ne gitti.

İkinci kampanyada da 44 ayrı ile hediye çıktı. Tüketicilere verilen 110 ödülün 10’u, bayilere verilen 54 ödülün 5’i Şanlıurfa’nın oldu. Şanlıurfa’yı da 12’şer ikramiye ile Adana ve Ankara takip etti.


GÜBRETAŞ, iki kampanya ile çiftçi ve bayilere; 2 traktör, 2 kamyonet, 6 ticari araç, 16 motosiklet, 26 Led TV, 56 çamaşır makinesi, 64 kişiye yurtdışı seyahati, 76 cep telefonu ve 96 laptop olmak üzere toplam 344 hediye sundu.

CİHAN

Ekleme Tarihi
29.03.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: gübretaş
Link: GÜBRETAŞ’tan 300’ü aşkın çiftçi ve bayiye hediye




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız