Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Sulama Birliği, ALO MAĞDURUM Hattı Açtı

Salihli Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Ali Gürsoy, sorunsuz bir sulama sezonu geçirmek istediklerini söyledi.

Salihli Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Ali Gürsoy, sorunsuz bir sulama sezonu geçirmek istediklerini belirterek, bu konunun üzerinde hassasiyetle durduklarını ve üreticilerin mağduriyetleri halinde ise sorunun çözümü için "Alo Mağdurum" hattı oluşturduklarını söyledi. Gürsoy, hattın numarasına ilişkin ayrıntılı bilginin önümüzdeki hafta içerisinde çiftçilerle paylaşılacağını söyledi.

Son haftalarda bölgede etkili olan yağışlar sayesinde Demirköprü Barajı'nda su Seviyesi'nin 877 milyon metreküpe ulaştığını belirten Salihli Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Gürsoy," Barajdaki su rezervi sayesinde Salihli ve yöre üreticisinin tarımsal sulamada her hangi bir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyoruz. Bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Suyun dağıtımını adaletli bir şekilde yaparak üreticimizi mağdur etmeyeceğiz. Bu konuda Suyun dağıtımı yapan görevli arkadaşlarımızın dikkatli olmaları gerekir. Suyun dağıtımında kurallara uymayan görevli arkadaşlarımız hakkında yasal işlem uygulayacağız" dedi.

ALO MAĞDURUM HATTI DEVREDE

Sulama sezonunda üreticilerin mağdur olmamaları için gerekli olan çalışmaları en iyi şekilde yapacaklarını belirten Gürsoy, "Sol Sahil Sulama Birliği olarak çok geniş bir alana sahibiz. İki Belde ve 17 Köyün arazileri bizim bölgemizde yer alıyor. Bu nedenle önümüzdeki süreçte Yönetim Kurulu olarak belde ve köyleri ziyaret edeceğiz. Üreticilerimizin sorunlarını görüşüp yerinde çözüm arayacağız. Amacımız üreticilerimizin sorunsuz bir sulama sezonu geçirmesini sağlamaktır. 'Alo Mağdurum' hattını oluşturduk. 24 Saat hizmet verecek olan bu hat ile mağdur olan üreticilerimizin sorununu çözüme kavuşturacağız" diye konuştu. - MANİSA 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
05.04.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Sulama Birliği, ALO MAĞDURUM Hattı Açtı
Link: Sulama Birliği, ALO MAĞDURUM Hattı Açtı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız