Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Shell Çiftçilerle Buluşuyor

Shell & Turcas Eskişehir'de tarım dünyasının paydaşlarıyla buluşuyor.

Shell & Turcas, 5-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Eskişehir 3. Tarım Fuarı'na katılarak tarım dünyasına sunduğu özel hizmetler ve tasarruf sağlayan ürünlerini tanıtıyor.

Türkiye'nin en beğenilen akaryakıt ve madeni yağ dağıtım şirketi Shell & Turcas* Eskişehir'de tarım dünyasının paydaşlarıyla buluşuyor. Tepebaşı Uluönder Fuar Alanı'nda 5-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Eskişehir 2. Tarım Fuarı'na katılan Shell & Turcas, Harman Kart, Başak Kart, Ekin Kart iş birlikleri ve Shell Club Smart Extra gibi avantajlı hizmetlerinin yanı sıra, Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ve Shell Rimula ağır hizmet dizel motor yağları hakkında bilgi verecek.

Shell, tarım dünyasında ürün ve hizmetleriyle büyüyor

Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, tarım dünyası ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

"Tarım dünyasına sunduğumuz özel hizmetler ve ürünlerle bu alanda hızla büyüyoruz. Ayrıcalıklı hizmetlerimiz ve tasarruf özellikli ürünlerimiz, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmamızı sağlıyor. TEB ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, çiftçilere yakıt ve madeni yağ alımlarında çok cazip bir ödeme kolaylığı sağlıyor. Sadakat programımız Shell Club Smart Extra, tasarruf sağlayan Shell FuelSave Diesel yakıtımız ve Shell Rimula R3 X dört mevsimlik ağır hizmet dizel motor yağımız, tarım dünyasının beğenisini kazanan hizmet ve ürünlerimiz arasında yer alıyor. Shell kalitesi ile tarım dünyasında da müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz."

Sıfır vade desteği

Shell'in Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile gerçekleştirdiği iş birliğinin bir ürünü olan TEB Harman Kart yoğun ilgi görüyor. Çiftçiler, TEB Harman Kart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından 5 aya kadar yüzde "0" faiz ile akaryakıt ve madeni yağ alabiliyor.

*Shell&Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital'in gerçekleştirdiği araştırmada 10 kez "Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketi" seçildi.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
07.04.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Shell Çiftçilerle Buluşuyor
Link: Shell Çiftçilerle Buluşuyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız