Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Çiftçinin Medarı İftiharı Erkunt Traktör“20000” Dedi 

ÇİFTÇİNİN MEDARI İFTİHARI ERKUNT TRAKTÖR“20000” DEDİ

 

Kurulduğu 2003 yılından bu yana geçen 10 yılda, Türk otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve birçok ilke imza atan Erkunt Traktör, 20000. traktörünü üretti.

Türkiye’nin yerli tasarım ilk traktörünü üreten ve ürettiği traktörleri 26 ülkenin çiftçisine ulaştıran Erkunt Traktör, 20000. traktörünü üretti. Üretime 2004 yılında sadece 2 modelle başlayan kurum, bugün 56 farklı model üretiyor. Son zamanların en başarılı şirketlerinden biri olarak gösterilen Erkunt Traktör’ün Genel Müdürü Zeynep Erkunt Armağan, başarıları ile ilgili olarak, “Tüm çalışanlarımızla birlikte bu başarıdan büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. Traktörlerimize gösterilen ilgiyi ve artan talebi karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son iki  yıldır  Türkiye traktör pazarında 3. Sırasında yer alan Erkunt Traktör, büyümeye ve dünyanın önemli traktör markalarından biri olma yolunda yürümeye devam edecek” dedi.

İstikrarlı bir büyüme grafiği çizen kurum birçok ilke de imza attı. Türk markalarının devlet desteğiyle dünyaya açılmalarını sağlamak amacıyla kurulan Turquality programına dahil olan ve bu programdaki ilk ve tek otomotiv markası olan Erkunt Traktör, ISO 1002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Standardı belgesine de sahip sektördeki ilk ve tek traktör firmasıdır.

Çiftçilerden aldıkları geri bildirimleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirip, Türkiye’nin iklim ve toprak yapısına uygun olarak tasarladıkları traktörleri her geçen gün üst sıralara taşıdıklarını vurgulayan Zeynep Erkunt Armağan, “Bizim için, Türk çiftçisine en iyiyi sunma hedefi vazgeçilmez bir yaklaşımdır. Bu yaklaşımımızın ürünü olan traktörlerimizi tercih eden tüm çiftçileri, müşteri değil ailemiz olarak görüyoruz. Onlarla satış sonrasında, serviste, düzenlediğimiz bakım günlerinde, kısaca her fırsatta bir araya geliyoruz.” diye belirtti.

Traktörün anavatanı kabul edilen İngiltere dahil olmak üzere 26 ülkeye ihracat yapan Erkunt Traktör, kuruluşundan 10 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Türkiye’nin En Büyük 500 şirketi sıralamasında 313. sırada yer alıyor.

Ekleme Tarihi
09.04.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Erkunt Traktör
Link: Çiftçinin Medarı İftiharı Erkunt Traktör“20000” Dedi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız