Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı 

Malatya 7. Anadolu Tarım Fuarı Sona Erdi

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda hedeflenen amaca ulaşıldığını söyledi.


Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 11-14 Nisan tarihleri arasında Mişmişpark fuar alanında gerçekleşen 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile ilgili değerlendirme de bulunarak, "Malatya'mız ve ülkemiz adına tarihi bir milat oldu. Bu yıl fuarı organize ederken, sadece Malatya'yı değil, Anadolu kavramını da yavaş yavaş işlemeye başladık. Bu fuarın kesinlikle Anadolu Tarım Fuarı olması noktasında çalışmalarımızı yapmıştık.

Bölgedeki 30 ilimizin tamamını, Ticaret ve sanayi Odalarını, Ziraat Odalarını, Ticaret Borsalarını, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerini ziyaret ederek, o illerdin büyük tarım firmalarının fuara katılmaları noktasında çalışma yapılmıştı. İl dışında 42 firmanın fuara katılması, Malatya Tarım Fuarı'nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yavaş yavaş oturduğunu ve bu da uluslararası bir fuar anlayışına doğru gittiğinin bir işareti. Fuar organizasyonunun verimli olduğunun kanaatindeyiz" şeklinde konuştu.

Malatya'nın fuarlar şehri olması noktasında çalışmalar yapmaya devam edeceğini belirten Nalçacı, 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Anadolu Kitap Fuarı'na yaklaşık 200 yazarın Malatya'ya geleceğini aktardı. Nalçacı, kitap fuarına da yaklaşık 50 etkinliğin düzenleneceğini belirtti.

Nalçacı bu yıl 3. İnşaat, Yapı, Mobilya Dekorasyon Fuarı'nın da düzenleneceği ve bu fuarında yavaş yavaş uluslar arası boyuta doğru ilerlediğini kaydetti.

Belediye Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya'daki tül sivil toplum kuruluşlarından destek gördüklerini söyleyerek, herkese teşekkür etti. - Malatya - (İHA)

Ekleme Tarihi
15.04.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Malatya 7. Anadolu Tarım Fuarı Sona Erdi
Link: Malatya 7. Anadolu Tarım Fuarı Sona Erdi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız