Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Beyza, süt ürünleri sektörüne girdi 

Beyza, süt ürünleri sektörüne girdi

 
HATAY (CİHAN)- Yıllardır beyaz et ve yem sektöründe hizmet veren Hatay’ın en büyük firmalarından Beyza, bu yıl itibariyle süt ve süt ürünleri alanında da üretime başladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Beyza Piliç Genel Koordinatörü Necmettin Çalışkan, yıllardır beyaz et sektöründe halka verdikleri hizmet ağını genişleterek süt ürünleri alanında da müşterilerine ürünler hazırladıklarını söyledi. Beyza Süt Ürünleri adı altında hizmet vermeye başladıklarını belirten Çalışkan, "Biz yıllardır güvenlerini kazanarak beyaz et alanında müşterilerimize hizmet veriyorduk. Artık bu alanın dışında süt ve süt ürünleri alanında da hizmet vermeye başladık. 50’ye yakın sütü ürünüyle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz." dedi.

Bölge halkının damak tadına uygun olarak üretilen peynir, yoğurt, tereyağı gibi ürünleri müşterilerin hizmetine sunduklarının altını çizen Çalışkan, "Bölgemizin damak tadına uygun ürünler ürettik. Peynirde tereyağına, yoğurttan ayrana kadar birçok ürünle hizmet veriyoruz. Müşterilerimizi Beyza sütü ürünleirni kullanmaya davet ediyoruz. Tüm Beyza satış noktalarından süt ürünlerimize ulaşılabilir." diye konuştu.

Özellikle yoğurtta İslami açıdan uygun olmadığı için jelatin kullanmadıklarını vurgulayan Çalışkan, "Biz beyaz et sektöründe olduğu gibi süt ürünleri alanında da İslami koşullara uygun hareket ediyoruz. Bunun içinde içimizde kuşku oluşturan jelatin gibi katkı maddelerini kullanmadan doğal bir şekilde ürünlerimizi hizmete sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Süt ürünlerinin tanıtımı için birçok fuara katılacaklarını kaydeden Çalışkan, katılacakları ilk fuarın da 5-9 Mayıs tarihleri arasında Libya’da yapılacak olan Ticaret Fuarı olacağını ifade etti.
CİHAN

Ekleme Tarihi
25.04.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Beyza, süt ürünleri sektörüne girdi
Link: Beyza, süt ürünleri sektörüne girdi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız