Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Mazot Satışında Türkiye Birincisi Oldular 

MAZOT SATIŞINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR



MANİSA (İHA) - Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği Müdürlüğü’ne bağlı Saruhanlı’da faaliyet gösteren 144 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi, 2012 yılında 1 milyon 64 ton mazot satışı ile 2 bin 269 kooperatif arasında Türkiye birincisi oldu.
 
 
Kooperatif Müdürü İdris Açıkgöz, yaptığı açıklamada, 2012 yılında 1 milyon 64 ton mazot satarak, Tarım Kredi Kooperatifleri arasında hem rekora hem de büyük bir başarıya imza attıklarını belirtti. Ülke genelinde Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı 16 Bölge Birliği Müdürlüğü, bu müdürlüklere bağlı toplam 2 bin 269 kooperatif bulunduğunu ifade eden Açıkgöz, şöyle dedi: “Küçük bir ilçede hizmet vermemize rağmen büyük bir iş başardık. 1 milyon 64 ton mazot satışı ile ülke birincisi olduk. Bunun yanı sıra Tarım Sigortaları Havuzu’nda (Tarsim) 880 poliçe hazırladık. 2 bin 160 ton kömür, 2 bin 300 ton gübre ve 192 ton yem satışımız oldu. 2012 yılını 7 milyon 963 bin 681 liralık ciro ile kapattık.”
 
Açıkgöz, hizmeti çiftçinin ayağına götürerek, kaliteli ve güvenilir mazot satarak, kooperatife küs olanlarla yeniden barış sağlayarak ve 813 olan üye sayısını bin 53’e çıkararak bu başarıları elde ettiklerini ifade etti.
 
Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği Müdürlüğü Denetim Kurulu Üyesi Ali İrfan Pala ise, başarılarından dolayı 144 Sayılı Saruhanlı Tarım Kredi Kooperatifi çalışanlarını kutladı.

Ekleme Tarihi
29.04.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Mazot Satışında Türkiye Birincisi Oldular,Tarım Kredi Kooperatifleri İ
Link: Mazot Satışında Türkiye Birincisi Oldular




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız