Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 22 Temmuz 2025 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Alanya’da Bozuk Et Operasyonu, kaçak et, 

ALANYA’DA BOZUK ET OPERASYONU


ANTALYA (İHA)- Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir et toptancısına ait depoda yapılan aramada, piyasaya sürülmek üzere bekletildiği belirlenen son kullanma tarihleri geçmiş 900 kilo et ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, zabıta ve polis ekiplerinin desteğiyle Saray Mahallesi’nde bulunan işletmesini M.A'nın yaptığı yerel bir firmaya ait toptan satış ve soğuk hava deposuna operasyon düzenledi. Operasyonda, son kullanma tarihlerinin dört ay geçtiği belirlenen 900 kilo dana ve koyun etiyle sakatat ele geçirildi. Son kullanma tarihi geçmiş etler, Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne ait bir kamyonete yüklenerek kurum binasına getirildi. Burada alınan numunelerin ardından bozuk etler imha edilmek üzere belediye çöplüğüne gönderildi.

Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, bir et deposuna baskın düzenlediklerini belirterek "Bu depoda son kullanma tarihi geçmiş, böbrek, yürek, etleri tespit ettik. Bugün el koyduğumuz etleri imha edeceğiz. Denetimlerimize turizm sezonu açılışı nedeniyle hız vereceğiz. İşletme sahibine bin 279 lira idare para cezası uygulandı" dedi.

Ekleme Tarihi
07.05.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Alanya’da Bozuk Et Operasyonu
Link: Alanya’da Bozuk Et Operasyonu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız