Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Balıkla da ayran gitmiyor 

Balıkla da ayran gitmiyor

Alkol düzenlemesini eleştiren eski AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanı Kerim Çetin, “AK Parti'liyim ama balıkla da ayran gitmiyor” dedi


AK Parti Güzelbahçe eski İlçe Başkanı Kerim Çetin, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptığı açıklamada alkol düzenlemesini eleştirdi.

Esprili bir dille düzenlemenin faydası olduğunu belirten Çetin, “Daha programlı olup saatlere karşı hazırlıklı olmamız sağlandı. Netice olarak saat 22’ye kadar içkimizi alıp, gece yarısı tekel bayii aramayacağız. Ayrıca bu düzenleme yedekli olmamızı sağladı. Ama pide yerken milli içkimize devam yaşasın ayran” diye yazdı.

Çetin, daha sonra yazdığı mesajda ise “Kimse kusura bakmasın. AK Parti’liyim ama balıkla da ayran gitmiyor be. 22’ye kadar da olsa gitmiyor” ifadesini kullandı.

Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Çetin, düzenlemeye yönelik eleştirisinin kişisel olduğunu vurgulayarak, "Hükümetimizin getirdiği alkol yasağı ile ilgili düzenlemeye mizah katarak yaptığım eleştirim tamamen kişiseldir. AK Parti üyesi olmam doğru bulmadığım kararlara eyvallah dememi gerektirmez. Siyasi düşünce ve üyelik ayrıdır, yaşam tarzıma göre yorum yapmam ayrıdır” dedi.

Daha önce "Milli içkimiz ayrandır" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili en son yaptığı açıklamada, "Kafa kıyak dolaşan bir nesil istemiyoruz" demişti.

NTVMSNBC
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
26.05.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Balıkla da ayran gitmiyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız