Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

TKDK, Taşköprü’de sarımsak üreticilerini bilgilendirdi
 
 
 
 KASTAMONU - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörü, Taşköprü’de sarımsak üreticilerin bilgilendirdi.

TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğü tarafından Taşköprü Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliği ile sarımsak üreten çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Taşköprü Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Kaymakam Ali Yılmaz, TKDK Kastamonu İl Koordinatörü Eniz Gökçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Satı Mehmet Sezer, TKDK uzmanları ve çok sayıda çiftçi katıldı.
 
 
 
 
 

TKDK İl Koordinatörü Eniz Gökçek, Taşköprü’de büyük bir potansiyele sahip olan sarımsak üretiminin 'Tıbbi ve Aromatik Bitkilere Yönelik Destekler' kapsamında TKDK tarafından desteklenebileceğini belirterek, bu kapsamda traktör ve makine-ekipman alımına destek olabileceklerini söyledi. Gökçek, çiftçileri bu konuda proje hazırlamaya davet etti.

Daha sonra İl Koordinatörlüğü uzmanları tarafından IPARD programı kapsamında desteklenen tedbirler hakkında kısa bilgi verildikten sonra 'Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi Tedbiri' kapsamında desteklenen 'Tıbbi ve Aromatik Bitkiler'e yönelik detaylı bir sunum yapıldı. Çiftçilerin soruları da uzmanlar tarafından cevaplandırıldı.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
12.06.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: TKDK, Taşköprüde sarımsak üreticilerini bilgilendirdi
Link: TKDK, Taşköprü’de sarımsak üreticilerini bilgilendirdi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız