Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
sergi 

'Tarım ve İnsan' fotoğrafları Manisalılar ile buluştu

Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Tarım ve İnsan’ konulu yarışmada dereceye giren ve jüri tarafından sergilenmesi uygun bulunan fotoğraflar Manisalılar ile buluştu.


Belediye Kültür Merkezi’ndeki serginin açılışını Manisa Valisi Abdurrahman Savaş yaptı. Ödüle layık görülün 19 eser ile birlikte toplam 70 fotoğrafın yer aldığı sergi bir hafta açık kalacak. Açılışta konuşan Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasının Türkiye geneli bir yarışma olduğunu söyledi. Çebi, bu serginin amacının tarıma olan ilgiyi artırmak, toplumsal olarak da vatandaşın dikkatini çekmek olduğunu kaydetti. Çebi, Manisa’da bu serginin açılmasıyla ildeki çiftçilerin burada kendilerinden bir şey bulacağını kaydetti.

2012 yılında dördüncüsü yapılan yarışmaya 6 kategoride 7 bin 171 katılımcının, 3 bin 127 fotoğraf ile başvurduğunu aktaran Çebi, yarışmada 19 eserin ödüle layık görüldüğünü belirtti. Dereceye girenlere toplam 15 bin TL ödül dağıtıldığını dile getiren Çebi, bu serginin bir tarım şehri olan Manisa’da açılmış olmasından dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Çebi, jüri tarafından sergilenmeye layık görülen ve içerisinde 70 fotoğrafın bulunduğu albümü Vali Abdurrahman Savaş’a hediye etti. Daha sonra kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı. Vali Savaş ve beraberindekiler sergiyi gezdi. (CİHAN)

Ekleme Tarihi
25.06.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tarım ve İnsan Fotoğrafları, Manisa
Link: Tarım ve İnsan fotoğrafları Manisalılar ile buluştu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız