Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
OGİAD 

OGİAD’da gıda komisyonu oluşturuldu

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) bünyesinde oluşturulan gıda komisyonu ilk toplantısını Gıda komisyon Başkanı Ahmet Vefa Yargıcı başkanlığında yaptı.

Ahmet Vefa Yargıcı, Osmaniye'de gıda sektörüyle ilgili OGİAD’a üye firmaları bir araya getirerek sektörle ilgili sıkıntıları ve çözüm yollarını araştıracak bir komisyon oluşturduklarını söyledi.

Yargıcı, “Komisyonda üyelerimiz arasındaki ticari köprülerin kurulmasının yanında çevre illerdeki TUSKON'a bağlı derneklerimizle irtibata geçerek bu derneklerde bulunan gıda komisyonlarıyla ortak projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Çevre illerdeki derneklerimiz bünyesinde faaliyet gösteren Gıda komisyonlarında ki işadamlarıyla ticari köprüler kuracağız. TUSKON'un gıda, tarım ve tarım makineleri sektörlerinde düzenleyeceği Türkiye - Dünya Ticaret köprüsüne katılım için çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde başlatacağız. Gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizle birlikte yurtiçi ve yurtdışı ticari iş gezileri düzenleyeceğiz. Üyelerimizle birlikte gıda fuarlarına katılarak ürünlerimizi dış pazarlara sunmanın yanında Osmaniye ekonomisini canlandırmak için yeni projeler geliştireceğiz.” dedi.

Osmaniye’de son yıllarda ivme kazanan zeytin ve zeytin ürünleri konusunda da çalışmalar yapacaklarını belirten Yargıcı, “Son zamanlarda ivme kazanan zeytin ve zeytin ürünleriyle ilgili çalışmaların yanında, ürün geliştirme ve pazarlama ile ilgili projelerimiz olacak.” diye konuştu. (CİHAN)

Ekleme Tarihi
01.07.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: OGİAD’da gıda komisyonu
Link: OGİAD’da gıda komisyonu oluşturuldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız