Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
izgün 


İzgün Gıda çalışanlarını ödüllendirdi

Bursa’da 15 yıldır yemek sanayinde faaliyet gösteren İzgün Gıda, başarılı personelini firmaya emeği geçen ve çalışanların oylarıyla belirleyerek ödüllendirdi. Programda konuşan İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen, 15 yıldır müşterilerine her yeni gününe annelerin hazırladığı gibi güvenli ve haz dolu sofralar sermek için çalıştıklarını belirtti.
 
İlkbahar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ödül programına İzgün Gıda’da çalışan yaklaşık 300 kişi katıldı. Programda konuşan Genel Müdür Esen sözlerini şöyle sürdürdü: “Her geçen gün büyüyen ve gelişen hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyetini esas alarak, İzgün markasına ve kurumumuzun prestijine yatırım yapmak için çaba sarf ediyoruz. Ama her şeyden önemlisi “Müşteri memnuniyeti yetmez, çalışanlar da memnun edilsin ki usta eller mahir olduğu alanda yüksek motivasyonla en iyisini ortaya çıkarabilsin” diyor ve bunun için sizlerle sürekli bir etkileşim halinde bulunuyoruz. Çünkü biliyoruz ki; iyi bir ekip çalışması yapılmadan, birbirimizi anlamadan, birbirimizi dinlemeden, birbirimizin halinden haberdar olmadan müşterilerimizi memnun edemeyiz. Biz İzgün Gıda olarak Bursa’da binlerce kişinin sağlıklı ve güvenli beslenmesi için çalışırken, personelimizin ve ekip arkadaşlarımızın sağlığını, mutluluğunu ve huzurunu her şeyden daha fazla önemsiyoruz.”

Çalışanların fikirlerine her zaman önem verdiklerini ifade eden Esen, firma olarak personele yönelik “Bir fikrim var” projesini hayata geçirdiklerini vurguladı. Firmayla ilgili fikri olan çalışanların geliştirdikleri projeleri değerlendirdiklerini söyleyen Esen, jüri tarafından değerlendirilen projelerin ödüllendirildiğini anlattı.

Esen’in konuşmasının ardından İzgün Gıda çalışanları tarafından 'En beğenilen Birim Sorumlusu, En Sevilen Çalışan, En Başarılı Tesis ve Vefa' ödülleri sahiplerine verildi. (CİHAN)

Ekleme Tarihi
07.07.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: İzgün Gıda
Link: İzgün Gıda çalışanlarını ödüllendirdi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız