Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
gübretaş 

GÜBRETAŞ, Faaliyet Raporu ile bu yıl da ödül aldı

 

Sektörünün öncü firması GÜBRETAŞ’ın 2012 Faaliyet Raporu’na, Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından düzenlenen 2012 Vision Awards Yarışması’nda “Silver Award” ödülü verildi.

 

Son yıllardaki istikrarlı büyümesiyle dikkat çeken GÜBRETAŞ, tasarım ve iletişim alanında en iyi uygulamaları belirlemek amacıyla Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası 2012 Vision Awards Yarışması’nda Faaliyet Raporu’yla kendi sektöründe Silver Award ödülünün sahibi oldu.

 

Bu yıl LACP’nin yarışmasına katılan 25’den fazla ülkeden yaklaşık 6 bin faaliyet raporu arasında kendi sektöründe Silver Award Ödülü’ne layık görülen GÜBRETAŞ Faaliyet Raporu, aynı zamanda ülkeler kategorisinde “Türkiye’nin En İyi 20 Faaliyet Raporu” arasında da yer aldı.

 

Özellikle bu yılki çalışmanın kapağını çok beğenen LACP’nin jüri üyeleri yorumlarında GÜBRETAŞ’ın 2012 Faaliyet Raporu’yla ilgili olarak, “Kapak muhteşem bir ilk izlenim veriyor. Bir ‘organik’ duygu etkisi oluşturuyor. Bu yayının materyallerinin mümkün olan en iyi etkiyi sağlayabilmek için büyük bir tutkuyla hazırlandığı açıkça görülüyor” değerlendirmelerinde bulundular.

 

GÜBRETAŞ, geçtiğimiz yıl da LACP’nin yarışmasında 2011 Faaliyet Raporu ile “Gold Award” ödülünün sahibi olmuştu. Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde hazırlanan Faaliyet Raporu’nun tasarımları, çok sayıda uluslararası tasarım ödülü kazanan Graffiti tarafından hazırlandı.

 

2012 Faaliyet Raporu’na şu linkten erişebilirsiniz: http://gubretas.com.tr/FILES/faaliyet-raporu-12/

 

 

 

Ekleme Tarihi
14.07.2013
Ekleyen Kişi
Namık Kalaycı


Link: GÜBRETAŞ, Faaliyet Raporu ile bu yıl da ödül aldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız