Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
bakan eker 

Bakan Eker: Hayvancılık Sektörü İçin Gerekli Adımları Atacağız

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, hafta sonunu Ardahan ve Kars'ta geçirmek için havayolu ile Kars'a geldi. Bakan Eker, Kars Havaalanı'nda yaptığı açıklamada, bu ziyaretle hayvancılık sektörü ve bakanlıklarının faaliyetleriyle ilgili bazı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Bakan Eker, açıklamasında ilk olarak bakanlıktan arkadaşlarının Kars ve Ardahan’da bazı çalışmalar yaptıklarını ve bu çerçevede sektör temsilcileriyle toplantılar düzenlediklerini ifade etti. Kendinin de katılacağı değerlendirme toplantısıyla ise burada dile getirilen hususları birlikte mütalaa edeceklerini belirtti. Eker, "Bu meseleleri daha ayrıntılarıyla inceleyecek ve daha iyi bir noktaya taşınması hususunda gerekli adımları atacağız." dedi.

Ramazan ayında fırsat buldukça Türkiye'nin değişik bölgelerine hafta sonu ziyaretlerini sürdüreceklerini de aktaran Bakan Eker, "Bu ziyaretlerle gerek sektörümüze bakan faaliyetlerle, gerekse diğer konularla ilgili vatandaşlarımızla görüşme imkanı buluyoruz. Kars ve Ardahan ziyaretimizin çerçevesini de bu hususlar oluşturuyor." diye konuştu.

Basın mensuplarının, "Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarında düşüş olacak demiştiniz." şeklindeki hatırlatması üzerine Bakan Eker, kırmızı ette bakanlıklarının bünyesindeki et ve süt kurumunun fiyatlarını indirdiklerini ve buralarda indirimin devam ettiğini kaydetti.

BAKAN EKER'İN UÇAĞI ERKEN İNİŞ YAPTI, VALİ GEÇ KALDI

Öte yandan Bakan Eker'in uçağının beklenen saatten önce havaalanına iniş yapması üzerine karşılama heyetinde bulunan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu geç kaldı. VİP Salonunda Bakan Eker'e "Hoş geldiniz" diyen Azizoğlu, "Biz bir saate geleceğimizi düşündük ama uçak hızlı geldi." dedi.

Ekleme Tarihi
20.07.2013
Ekleyen Kişi
Namık Kalaycı


Link: Bakan Eker: Hayvancılık Sektörü İçin Gerekli Adımları Atacağız




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız