Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
pullu sazan 

Göletlere 150 Bin Pullu Sazan Balığı Yavrusu Salındı

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık  İl Müdürü Hasan Çebi, 2013 yılı balıklandırma programı doğrultusunda 150 bin Pullu Sazan balığı yavrusunun Manisa'da göletlere salındığını söyledi



Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, 2013 yılı balıklandırma programı doğrultusunda 150 bin adet Pullu Sazan balığı yavrusunun Manisa'da yeni yapılan göletlere salındığını bildirdi.
İl Müdürü Çebi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün göletleri balıklandırma çalışmaları kapsamında, yeni göletlere Sazan balığı yavrularının salındığını belirtti.
Pullu Sazan balığı yavrularının Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsüne bağlı Kepez Şubesi'nden temin edildiğini kaydeden Çebi, şunları söyledi:
"150 bin Pullu Sazan balığı yavrusu yeni yapılan göletlere salındı. Balıklandırma programı kapsamında Manisa Merkeze bağlı Karakılıçlı ve Çamlıça Köyü Göletleri, Akhisar İlçesi Göçek Köyü Göleti, Kırkağaç İlçesi Gökçukur, Demirtaş ve Çaltıcak Göletleri, Gördes ilçesi Çiçekli ve Doğanpınar Göletleri, Soma Çerkez Sultaniye Göletleri balıklandırıldı. Bu göletlerde 1 Haziran 2015 tarihine kadar her türlü su ürünleri avcılığı yasaklandı."
Amatör balıkçıları av yasakları konusunda uyaran İl Müdür Çebi, kurallara uymadığı tespit edilen kişiler hakkında cezai işlem yapılacağını hatırlattı.

Ekleme Tarihi
20.07.2013
Ekleyen Kişi
Namık Kalaycı


Link: Göletlere 150 Bin Pullu Sazan Balığı Yavrusu Salındı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız