Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Tokat’ta 2. Tarım Fuarı Açılacak

TOKAT (İHA) - Tokat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) işbirliğiyle Atlas Fuarcılık tarafından organize edilen 2. Tarım Fuarı 26-29 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenecek.

Atlas Fuarcılık Firma Yetkilisi Fevzi Atasagun, bu yılki hedeflerinin 400 katılımcı firma ve 150 BİN ziyaretçi olduğunu söyledi. Hedeflerinin Tokat'ı tarımsal anlamda bir fuar merkezi haline getirmek olduğunu ifade eden Atasagun, “Tokat'taki bu fuarımızı çok çok ileri ki yıllarda bile ayakta tutma gayretindeyiz. Birçok şehirde dokuzuncu onuncu fuarlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Tokat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arat ise bölgede olmazsa olmaz sektörlerin başında tarım ve hayvancılığın geldiğini kaydetti. Başkan Arat, bu sektörü ilgilendiren her türlü çalışmayı destekleme çabasında olduklarını belirterek, “Çiftçimizin, köylümüzün kendisini daha fazla yenilemesi, son teknolojiye ayak uydurup, maliyetleri en aza indirgeyip katma değeri yüksek olan ürünleri üretme anlamında bu fuar hem onlar için hem de bölgemiz için çok önemli” diye konuştu.

Tokat Ziraat Odası Başkanı Ahmet Dökülen, Tokat Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Gürsel Somuncu ve Bakkallar Odası Başkanı İhsan Tunç da tarım fuarının öneminden bahsetti. Toplantıya ayrıca, Tokat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Polat, Tokat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mustafa Güzel, Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Orhan Yıldız ve birçok sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.
 
 

Ekleme Tarihi
28.08.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tokat, 2. Tarım Fuarı, Tarım, Fuarı
Link: Tokat’ta 2. Tarım Fuarı Açılacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız