Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 05 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Agrosivas 2014 Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı Hazırlıkları Başladı

SİVAS (İHA) - Tarım Ziraat ve Hayvancılık sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek, bu sektörlerdeki yeni teknolojileri üreticisiyle ve çiftçisiyle buluşturmak, sektörel eğitimlerine katkıda bulunmak amacı ile hazırlanacak olan “ AGROSİVAS’2014 Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı” nın düzenlenmesine yönelik istişare toplantı Sivas Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi.


İstişare toplantısına Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Aslan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Koordinasyon ve Tarım Veri Şube Müdürü Musa Kalebayır, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Topraklarının neredeyse tamamına yakınının ekilebilir alana müsait olan Sivas’ın, Anadolu’nun en önemli tarım, ziraat ve hayvancılık merkezlerinden birisi haline gelmesine çok büyük katkılar sağlayacak olan AGROSİVAS’2014’ün aynı zamanda Sivas üreticisine ve çiftçisine de yeni ufuklar açacağı görüşünde birleştiler.

Bölgenin potansiyeli göz önüne alınarak ilk fuarın temasının “arıcılık” olacağı bilgisini veren il Müdürü İhsan Aslan ileriki yıllarda bu organizasyona uluslararası “Arıcılık Fuarı’nında eklenebileceğini belirtti.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ise Sivas için çok önemli bir fırsat olarak gördükleri “ AGROSİVAS’2014” için çalışmaların bugünden itibaren sektörün önemli fuarcılık firmalarından Show Fuarcılık ile birlikte başlatıldığını ifade etti.
 
 

Ekleme Tarihi
17.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Agrosivas 2014 Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı, Hazırlıkları Başladı, Sivas, fuar, hayvancılık, gıda
Link: Agrosivas 2014 Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı Hazırlıkları Başladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız