Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


TKDK’dan 11. Çağrı Ziyaretleri

KÜTAHYA (İHA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörü İhsan Kaymak, ekim ayı başında projeleri kabule başlayacaklarını duyurmak için kamu kurum ve kuruluşlarına, ilçelere ve bankalara ziyaretler gerçekleştirdiklerini bildirdi.


Proje kabul duyurusu ziyaretlerine ilk olarak protokol imzalanan 11 banka şubesiyle başladıklarını belirten Kaymak, banka müdürleri ile banka personeline 11. Çağrı hakkında detaylı bilgiler verildiğini, banka şubeleri ile yapılan protokollerin yenilendiğini ve bankaların kredi vermede kolaylıklar sağlayacaklarını ifade ettiklerini söyledi.

Kütahya kamu kurumlarına, ziraat, ticaret ve sanayi odalarına, borsalara ve sivil toplum kuruluşlarına gidilerek vatandaşların hibelerden azami ölçü de faydalanabilmesi için 11. Çağrı hakkında fikir alış verişinde bulunulduklarını kaydeden İhsan Kaymak, “Son olarak Kütahya’ya bağlı 12 ilçede geniş ölçekli bir tanıtım gerçekleştirildi. İlçede kaymakam, tarım ilçe müdürlükleri, banka şubeleri, ziraat odaları ve sivil toplum kuruluşlarına bilgilendirmelerde bulunulduk” dedi.

Kaymak, yapılan tanıtım ve duyuru ziyaretleriyle birlikte başvuruların önceki döneme göre üç-dört kat artacağını ve Kütahya tarımının standartlarının daha da ilerleyeceğini hedeflediklerini sözlerine ekledi.
 
 

Ekleme Tarihi
18.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: TKDK, 11. çağrı, Kütahya, İhsan Kaymak
Link: TKDK’dan 11. Çağrı Ziyaretleri




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız