Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Hakkari’de Hayvancılık Gelişiyor

HAKKARİ (İHA) - Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde küçükbaş hayvancılığı geliştirmek amacıyla İl Özel İdaresi kaynaklarıyla dağıtılan koyun ve keçileri yerinde denetleyip çiftçilerden bilgi aldı.


Hacı Dursun Yıldız ve kurum avukatı Ayşegül İşçi, Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Çukurca ilçesini ziyaret ederek ilçeye yeni atanan kaymakam Ünal Koç’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyip bir süre sohbet ettiler.

Çukurca Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Ömer Demir’de makamında ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Müdür Yıldız, daha sonra Hakkari’nin küçükbaş hayvancılığı geliştirmek amacıyla İl Özel İdaresi kaynaklarıyla dağıtılan koyun ve keçileri yerinde denetleyip çiftçilerden bilgi aldı. Müdür Yıldız, ”2013 yılında köylümüzün tekrar eski haline gelmesi amacıyla 7 bin 356 hayvan dağıttık. Bunları yerinde inceleyerek çiftçilerimizin hayvanlara nasıl baktığını kontrol ediyoruz. Önemli olan projeleri yapmak değil projelerin başarılı bir şekilde sürdürülmesini sağlamaktır. Bu nedenle biz Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve ilçe müdürlükleri bunların takiplerini yapmayı sürdüreceğiz” dedi.
 
 

Ekleme Tarihi
20.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Hakkari, Hayvancılık, Gelişiyor, Çukurca
Link: Hakkari’de Hayvancılık Gelişiyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız