Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Kartepe Kurban Pazarı Hizmete Girdi

KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurban pazar alanı olarak Sapanca Işıklar mevkiinde eski Ulus Pazarı Alanı’ndaki 15 dönümlük alanı düzenledi. Kurban satıcılarının çadırlarını kurduğu alanda ihtiyaçlara karşılık verecek donatılar da sağlandı.
 
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kartepe Belediyesi, bu yılda eski Ulus Pazarı Alanı’nda kurban pazar alanı düzenlemelerini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Belediye ekipleri Konak Mahallesi Sapanca Işıklar mevkiindeki eski Ulus Pazar Alanı’ndaki 15 dönümlük arazi üzerinde kurban satıcılarının ihtiyaçlarına karşılık verecek düzenlemeler çerçevesinde kurban satış yerinde seyyar tuvalet ve duş, içme ve kullanma suyu, aydınlatma çalışması yaptı. Alanda kafetarya hizmeti ile otopark alanı da oluşturulan kurban pazarında çadırlar kurulmaya başladı.
 
Yurdun değişik yörelerinden getirilen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların satışının yapılacağı Kartepe Kurban Pazarı, ulaşımı kolay ve geniş bir alanda satıcı ve alıcıları buluşturacak şekilde düzenlendi. İhtiyaçlara karşılık verecek donatıların da yer aldığı kurban pazar alanı, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince de sıkı şekilde denetleniyor. Zabıta Müdürü Selman Çelik, bu yılda bayramın sorunsuz geçmesi adına belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını belirtti.
 
Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın talimatı doğrultusunda kurban bayramı ile ilgili her türlü tedbirin alındığına dikkat çeken Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Kurbanlık satışı için ilçemizi tercih eden celepler geniş ve ferah bir ortam hazırladık. Ulaşım açısından da merkezi bir yer olan Kartepe Kurban Pazarı’na kolayca ulaşa bilecekleri alanda araçlarını park edecekleri alanlar da oluşturuldu. Tarım İlçe Müdürlüğü ile koordineli denetimlerimizi bayram günü de devam ettirerek halkımızın gönül rahatlığı içinde alış veriş yapması sağlanmaktadır” dedi.
 
 

Ekleme Tarihi
24.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Kartepe, Kurban Pazarı, Hizmete Girdi, Kocaeli, hayvancılık
Link: Kartepe Kurban Pazarı Hizmete Girdi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız